... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

karci
Autor témy

SUPERSTRANKA NA DIELY!!! ONLY BMW!!!

Štvrtok, 31. Júla 2008, 09:25

www.turnermotorsport.com mam tu pre vas vybornu stranku.. :shock: aj dovoz by som poriesil...mam tam polovicu rodiny...kuknite a dajte vediet myslim ze vzhladom na vyvoj dolara,tie ceny uz niesu take strasne...co poviete?? uvidime podla zaujmu..lepsie by bolo nech sa toho nazbiera viac,postovne bude o to lacnejsie..
BMW....NATURLICH...

Užívateľov profilový obrázok
Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 10:51

http://www.bavauto.com/ toto je tiež celkom dobrá stránka, ak sa bude niečo objednávať pridám sa
Naposledy upravil/-a Kraken v Štvrtok, 31. Júla 2008, 11:50, upravené celkom 1 krát.

M3driver
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 11:19

vyborna stranka, v pripade nejakej objednavky sa pridavam 8)
M3 -> Ducati

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Re: SUPERSTRANKA NA DIELY!!! ONLY BMW!!!

Štvrtok, 31. Júla 2008, 14:12

karci napísal:
www.turnermotorsport.com mam tu pre vas vybornu stranku.. :shock: aj dovoz by som poriesil...mam tam polovicu rodiny...kuknite a dajte vediet myslim ze vzhladom na vyvoj dolara,tie ceny uz niesu take strasne...co poviete?? uvidime podla zaujmu..lepsie by bolo nech sa toho nazbiera viac,postovne bude o to lacnejsie..

ze pol mega by som tam vedel roziebat v jednej objednafke.. :roll: esteze nemam..
ale kazdopadne s nejakymi drobnostami by som sa pridal..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3

Štvrtok, 31. Júla 2008, 16:59

Vsak si to mozete objednat aj rovno - staci mat kreditku a zaplatit. Pisu tam ze s odosielanim do europy nemaju najmensi problem. Objednaval som uz z USA spustu veci.

pepo286

Štvrtok, 31. Júla 2008, 17:00

airbone napísal:
Vsak si to mozete objednat aj rovno - staci mat kreditku a zaplatit. Pisu tam ze s odosielanim do europy nemaju najmensi problem. Objednaval som uz z USA spustu veci.

no oni s tym problem nemaju .. ale ty si pekne odstojis, zaplatis a odnadavas svoje na colnici pokial viem
E46 320D Touring 100kW (2001)

airbone

Štvrtok, 31. Júla 2008, 21:28

Preco? Mne to vzdy donesie postar domov a zaplatim mu za to clo. Neviem ako to posielaju na SK, ale ak by to bolo cez Fedex, tak kontaktujte spionatora - ten tam robi a mohol by to hodit bokom :lol:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Piatok, 1. Augusta 2008, 08:40

airbone napísal:
Preco? Mne to vzdy donesie postar domov a zaplatim mu za to clo. Neviem ako to posielaju na SK, ale ak by to bolo cez Fedex, tak kontaktujte spionatora - ten tam robi a mohol by to hodit bokom :lol:

silno si si pomylil krajinu.. :P

tuna ti dojde oznamko, ides na colnicu, tam si ujo pozrie co pekne si si pokupoval,
povie ze tu to ma 3x vacsju hodnotu ako mas na fakture, z toho vyrata dan 19% a clo cca 10%..
posle ta na postu zaplatit sek a so zaplatenym sekom ti to laskavo vydaju..

no s tou hodnotou mozno prehanam ale tak nejak to funguje..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

pepo286

Piatok, 1. Augusta 2008, 09:45

BlackMW napísal:
silno si si pomylil krajinu.. :P

tuna ti dojde oznamko, ides na colnicu, tam si ujo pozrie co pekne si si pokupoval,
povie ze tu to ma 3x vacsju hodnotu ako mas na fakture, z toho vyrata dan 19% a clo cca 10%..
posle ta na postu zaplatit sek a so zaplatenym sekom ti to laskavo vydaju..

no s tou hodnotou mozno prehanam ale tak nejak to funguje..

presne presne ... a este si zabudol dodat ze sa tam budes citit ako na vysluchu (akoby si nieco zle spachal) a ze tam stravis pol dna ... a dalsieho pol dna stravis na poste ak budu mat prave 'spoluobcania' vyplacane davky ...
E46 320D Touring 100kW (2001)

airbone

Piatok, 1. Augusta 2008, 14:01

kua tak to je bulshit. Takto to nefunguje ani v rusku pokial viem. Posielal som balik s budikmi do moskvy a deklaroval som len 50eur (aj ked budiky z touarega mali hodnotu cca 20x vyssiu). Pokial viem, tak chlapik to dostal bez problemov a zaplatil len clo z 50eur..... No nic, musim hodit rec s spionatorom - on robi vo fedexe triedi zasielky co idu na preclenie. Tusim spominal to iste co ja, ze sa to plati postarovi, ze to dojdu colnici preclit priamo ku nim do fedexu. Niektore baliky samozrejme mozu namatkovo otvorit, ale zdaleka nie vsetky.

bedo

Nedeľa, 3. Augusta 2008, 13:49

Suhlas s Airbonom, nechal som si poslat DICE Silverline modul z USA cez Fedex, velmi profesionalny pristup, za 150skk vybavili za mna vsetko z colnikmi. Hodnota zasielky bola cca 4000sk, platil som dokopy 515sk, cize clo bolo 365sk, co je nejakych 9% :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Mimas a 15 neregistrovaných