... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
k4mz1k
Autor témy

striekanie

Pondelok, 4. Augusta 2008, 22:04

mam otazku ze ako zhodim predny a zadny naraznik, prednu masku a predny pravy blatnik a ci na zhodenie prednej masky potrebujem skladat svetla. a druha otazka znie ak by som chcel striekat blatnik ci je lepsie ho vybrusit celkom na kov alebo tam nechat tu povodnu vrstvu a ci len tu jemne zbrusit. a este k striekaniu, staci viac krat zaklad,potom farba+lak. alebo staci len nejaku jemnu vrstvu zakladu a farby a laku. trocha som zobral znacku pri ceste :oops: a ked som pozrel na blatnik tak ta odlupena farba je podla mojho nazoru dost hruba tak neviem a preto sa pytam co by bolo lepsie. dikes :oops:
E36 320iA
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 4. Augusta 2008, 22:51

Náraznik ide uplne lahko dole na spodku dás dole male srobiky co drziak spodny kryt motora a pri kolesách podblatniky a potom pod tou čiernou lištou na nárazniku su ukrite 4x na 13 golu a zosunies ho dolu. No a z maskou to ide tažšie, svetlá dolu, aj olejový chladič (alebo chladic serva neviem, ten co je hned za ladvinkami. Zadný náraznik ide tiež lahko dolu.

tu farbu staci zbrusit lak, do prechu by sopm nesiel, zaklad by som dal tak 2x farby stači málonko a lak podla toho ak sa ti to podarí nastriekat na 1 krát tak aj to staci.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných