ked chces ja ti poslem nahradu. bol som rovnako sikovny ako ty a urval som ju. provizorne som to opravil s podobnym srobom, ale tensim a zopar vrstvami teflonovej pasky aby som si neznicil zavit na chladici a dobre to tesnilo.
mne helfol balino a dodal srobu zo svojho stareho chladica. napis mi tvoju adresu do ss a poslem ti to postou. ak chces a najdem to.
mam dojem ze je to objednatelny diel za doslova par korun
vsak to je najhorsie ze stoji to smet ale zohnat to je problem a kebyze to objednam tak viacej vyjde postovne ako cena suciastky. zatial som to poriesil tou zlomenou srobou a teflonou paskou ale na dlhsiu cestu moc tomu neverim
V AWT Bawaria to máš na druhý deň ako to objednáš v prípade, že to bude na sklade v Nemecku. Ak nie tak do týždňa. Drobnosti som objednával veľa krát a no problemo.
Vsak mu to chalani z BA kupte a poslite na dobierku.
V tempuse BA to maju skladom.
Bez toho sa neda jazdit a urcite chalan trpi, ked nemoze jazdit s BMW Ja byt z BA,ti to poslem....
jergy - zajtra pojdem do automotivu kupit take ramceky na spinace (tiez chujoviny dokopy za 80SK).
ked chces, mozem ti tu kupit aj tu srobu.
napis dneska do 10:00 aby som to stihol objednat a v stredu to tu bolo.alebo zavolaj 0905346961