... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

laskoncek
Autor témy
Kraj: Zahraničie

sportovy podvozok....

Sobota, 31. Januára 2009, 22:48

:oops: a este nieco mal by som otazku ohladom podvozku...
Oplati sa mi kupovat sportovy podvozok alebo ma kupit len sportove pruziny neviem vobec sa v tomto nevyznam lebo doteraz som jazdil bawo a to bolo uz z Mpaketo takze neviem je to taka menia dilema umna lebo mi to uletelo skoro na dialnici ked som siel do zakruty :| :|
BMW E60 3.0
BMW E 46 320 Ci druha sanca[/color]
ex BMW E 36 316 lenochod :D
ex BMW E 46 320 Ci odpocivaj v pokoji
ex BMW E 46 318i
ex BMW E36 316i M-paket compact[/color]

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Re: sportovy podvozok....

Sobota, 31. Januára 2009, 23:30

1. Sportove pruziny boli urcite najlepsia investicia aku som do auta spravil. To bez prehanania. Jazdne vastnosti som mal aj napriek novym tlmicom stale nejake take velmi poddajne, makke, auto sa naklanalo. Proste nebol som spokojny. Kedze tlmice mali 10 000km, nechal som ich a nahodil sport pruziny HR. Auto sadlo konecne tak ze predok nebol vyssie ako zadok. Prva jazda po meste bola velmi prijemnym prekvapenim, auto skoro na chlp rovnako komfortne ako pred tym, jedine co som spozoroval ze citelne ztuhlo. Po par zakrutach mimo mesta som si bol isty ze to bola dobra kupa. Auto bleskurychle meni smer jazdy, minimalne sa naklana, aj nejmensi podnet volantom ihned prenesie na vozovku. V zakrutach som dokonca rovnako rychly ako sused co ma Audi S8, na rovinkach jasna vec ze nie. Tam kde jeho tazka audina drzi len vdaka quattru s piskajucimi gumami a naznakmi nedotacavosti, moj bavor krasne preleti zakrutou.

2. Sport podvozok je zase ina liga, ale aj cenovo, urcite odporucam kedze sa jedna aj o set pruzin a tlmicov dat nieco kvalitne, lebo vela znaciek sice tlmi skvele ale vydrzia 20 000km. Odporucil by som sadu pruzin a tlmicov HR Cup kit, su proste najlepsi.

laskoncek
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Re: sportovy podvozok....

Nedeľa, 1. Februára 2009, 00:04

no mam este trosku casu pokial bude tepleisie potom sa chcem pustit do mensich uprav ale tlmice by maly byt nove lebo tie mi tam davaly ked som kupoval auto teda aspon myslim neviem isto ale keby nieco tak ti poslem SS a dohodnme sa na tom lebo este ani ja sam neviem kedy zase docestuje na slovensko....
BMW E60 3.0
BMW E 46 320 Ci druha sanca[/color]
ex BMW E 36 316 lenochod :D
ex BMW E 46 320 Ci odpocivaj v pokoji
ex BMW E 46 318i
ex BMW E36 316i M-paket compact[/color]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných