ahojte,
nadvazujem na moj prispevok v teme:
technicke-okienko/vypadok-systemu-udrziavania-rychlosti-lim-t121675.htmlchcem, aby ste to pozreli viaceri, kedze nas tu je asi viac, ktori mame zabezpecenie VAM a mozno aj niektori, ktori budu uvazovat do buducna, resp. by uvazovali,
mam ho na dvoch autach v rodine, na mojom cca. pol roka, kde sa mi vyskytol horeuvedeny problem,
na druhom f30, kde to je nainstalovane 4 roky sa tento rok robil servis poruchy v autorizaku v TT, kde museli po rozvodoch menit aj snimac hriadela a tlacidlo startovania s tym, ze sa vyslovene pozastavili nad tym, co bolo robene s kabelazou, vraj tam ju spajane kable paskami a pod., vtedy som im neveril, vysmial ich a az dodnes som neveril, pokym mi na moj blby dotaz neprisla od VAMu takato odpoved:
Dobrý deň,Mrzí nás ale v tomto Vám nevieme pomôcť.V novembri došlo k rozdeleniu firiem z dôvodu neodborných montáží v prevádzkach Bratislava, Nitra a Lemešany. Taktiež z dôvodu uvedenia na trh systému Vampire, ktorý je poruchový a nevydrží ani garantovanú záruku ( to tvrdí dodávateľ jednotlivých komponentov ).Naša firma : Auto Vámoš, s.r.o. ( jej majiteľ je tvorca a vlastník celého systému VAM R1, VAM Odťah, VAM Akustik, VAM Timer, VAM Mot ) vlatní a prevádzkuje montážne strediská Kalná nad Hronom a Žilina. Tu Vám dávame 100 % garanciu na naše výrobky. Vampire nie je náš výrobok - je to napodobenina VAM R1 !!! My ho z toho dôvodu nemontujeme v našich montážnych strediskách.Jediné, čo Vám môžeme poradiť, je obrátiť sa priamo na VAM systém, s.r.o. a reklamovať ich výrobok.
btw obe firmy su na rovnake prievziska pravdepobone otec a syn, s rovnakou adresou aj sidlom... ak som "objavil Ameriku" a uz to niekde je, tak sorrac, ale strasne ma to vytocilo