poradte mi ak mate skusenosti s nejakým konkretnym pripravkom na utesnenie chladiča. počul som rôzne názory na tie prípravky, niekto to chváli, druhým vraj to nekúri ako predtým, vraj mu to upchalo radiátor. Takže neviem, poradte. Dík
dat cca 1000sk za zalepenie nejakou srackou sa mi zdá nelogické ked mi ho za tú istú cenu dokážu zavarit ale aj tak by som rozmýšlal radšej nad novým kt. stojí cca 6000po zlave a tu sa uz niekto nájde kto tu zlavu vybaví niekde v blízkosti tvojho bydliska
nemohol som zohnat radiator kurenia a novy sa mi moc kupovat nechcelo tak som potom co mi to poradili u Norika dal do chl. systemu toto a pomohlo to........stoji to cca 100Sk
presne tak .ty pripravky stoja od 150 do 500sk .a mam stym skusenosti.bo aj mne slzilchladic .nallia som to tam a zatim nic je to ok ..a dufam ze to bude drzat .ale pocul som aj to ze to dokaze barz co upchat..ale to iba praskovy .treba kupit tekuty pripravok
vajce by som sa bal ze sa uvari, aj ked voda by sa varit nemala :)
vajce sa uvari aj ked voda nedosiahne stovku
a tie pripravky:ak das tolko kolko pisu a pomoze tak je to super ale ak to nepomoze tak tam uz viacej nedavaj lebo potom to uz ucpe hocico.potom uz len novy chladic
ex e30 318i sedan e34 535i sedan ex e36 316i sedan ex e39 523i touring ex e46 318i sedan ex e46 320d fl sedan