chalani co moze byt za pricinu ze diagnlstika nedokaze nic nacitat akurat len to ze auto ma motor nic viac v com moze byt problem dakujem
Moc si toho neprezradil. Aka diagnostika, (SW,HW) ake auto (rok,model) Tipujem ze mas aj OBD aj OBDII zastrcku v aute. Tak ak sa snazis komnukovat cez OBDII tak to moze byt tym.
takto je to model 2003 a pichli sme diagnostiku do stekru co je pod volantom nenacitalo nic akurat motor. Chalan mi povedal ze je to tak spravene ze vsetky rj su medzi sebou pospajane a ze neaka komunikazna jednotka je zrejme KO. Mozno nastal neaky skrat alebo boh vie cim inak auto ide v pohodicke len mi svieti protismykovy tak som chcel vediet ktory senzor je KO ale to sa mi neda zistit skratka neda sa zistit vobec nic. On mi povedal ze bude treba zrejme novu komunikacnu jednotku lenze ta ze tam nemoze ist s hociakej buracky ci co lebo by ju neprijalo a ze by ju museli naprogramovat v bawarii. No je to podla mna blbost ze taka velka chyba a auto sa sprava uplne v pohodicke vsetko pekne funguje hmm
mas aj xenony? ak ano, skus ich odpojit ak pojdes na diag
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
hw/sw som myslel ze ake kable a prevodniky pouziva s akym softwarom (programom) - Ja by som fakt skusil ist este niekomu kto to robi profesionalne a ten ti aj povie kde je chyba, az to nepojde