... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Pete
Autor témy

Rozvody 316ti

Piatok, 26. Decembra 2008, 12:42

Potrebujem skontrolovať nastavenie rozvodovej reťaze ,môže mi niekto poskytnúť technické údaje ? /spôsob aretácie a pod./
Osobná konzultácia /západné slov/ alebo tel. kontakt ?

Užívateľov profilový obrázok
Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 26. Decembra 2008, 17:06

Neviem preco to chces kontrolovat ale potrebujes na to kolik na aretaciu kluky, zaistovak vacky a najlepsie TIS aby si vedel postup a cilsa pripravkov, ktore asi nezozenies lebo je to SPEZIALLVERKZEUG BMW. Radsej napis v com je problem ,co sa ti na aute nezda a presny typ auta, urcite ti niekto velmi rad poradi. (v E36 su tu ludia namakani)

Pete
Autor témy

Sobota, 27. Decembra 2008, 06:31

Pri výmene oleja v servise praskli filter, auto bolo na dlhšej ceste /500 km/a olej vytiekol , kontrolka oleja nesvietila ale pravdepodobne vačka a napinák reťaze nemal tlak oleja .Po návrate som musel vymeniť olej za hustejší aby sa došponovala reťaz .Zvuk motor sa zlepšil ale nemá ťah .Teraz som pred dilemou ,je preskočená reťaz alebo je motor KO .
Druhá otázka ,ak je motor KO oplatí sa investovať do opravy alebo do výmany motora .Auto je r.v. 2001

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných