... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ViktorDDD napísal:to napadne niekoho polozodraty snimac vratit do novych platniciek ze vsak sa zahoji?
ViktorDDD napísal:resetoval to jararak cez PC. Sprv sa nedala vymazat lebo ju stale vyhadzovalo ako stale aktualnu. Aj ked snimac bol novy! Potom to nejak spravil ze kkontrolka zhasla. Az dokial sa nezhasol motor a nezastavil som az v praci. Ked som z prace odchazdal tak hned na mna vybafla tato kontrolka znovu. Chystam sa poslat snimac na reklamaciu ci nahodou nie je vadny od vyroby. Ale to je az na 30 dnipo vymene to treba zresetovat na budikoch
bmwbanan napísal:skus popisat ako si ten olej menil a za aky. pripadne ci si menil aj filter a tak.Cau, nezakladam temu, lebo sem by to mohlo pasnuť :) ide o bmw 630d GT xdrive (G32). Vymenil som olej (uz druhykrat), ale prvykrat sme resetovali interval (jasne, ze mimo bmw). Pekne ho resetlo na 24000km alebo 2/2026. Najazdil som teraz asi 3000-4000km a pipla kontrola oleja za 2000km alebo 2/2026 (cas ostal), tak teraz nechapem. Co to ?a hladina oleja je ok a check control tiez ok