... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

HAZARD
Autor témy
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

radio

Streda, 14. Júla 2010, 16:43

cawte mam v aute radio bme bussines nieco na kazety co sa montovalo do e36 coupe 96.proste som zle zadal kod radia,bo som ho nemal pri sebe a teraz mi tam stale svieti cakajte a nemozem zadavat aj ked uz ho mam.v jednej knihe som cital zýe 15 minut ale nic sa po nich nestalo.v sruhej ze hodinu a aj to som cakal a stale mi pise len ze cakajte.skusal som znova odpojit bazterku ale nic.neviem si s tym rady nenapada niekoho nieco? bo uz mi to ide na hlavu jazdit stale po tichu :D
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: radio

Streda, 14. Júla 2010, 23:07

Ak by si mal cestu do ZA, kludne dojdi, rozchodím to... nie je problém aj na počkanie... \:D/

HAZARD
Autor témy

Štvrtok, 15. Júla 2010, 09:07

sakra keby si to povedal par dni do zadu siel som tadial.ale kedze som z ba tak tak skoro tadial zasa asi nepojdem :D nevies mi povedat enjaky navod?vlastne ani nechapem preco to nejde ked som cakal uz aj hodinu koli tomu a stale nic...a prepajat kable nech tam dam ine radio koli koncovke sa mi tiez nechce :D
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

PetoK

Štvrtok, 15. Júla 2010, 10:55

Napíš presné označenie rádia, najlepšie z bočného štítku...

Občas sa stáva že sa poškodí MCU alebo eeprom s datami, a potom to robí takúto neplechu...

HAZARD
Autor témy

Sobota, 17. Júla 2010, 17:53

nestaci ti podla papierov co mam k radiu<nechce sa mi ho vyberat.ale ak by som to dovtedy nevyriesil prveho septembra pojdem asi cez zilinu tak sa stavim :) ked budem moct hodim sem aspon foto podla papierov nech vies o co ide...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

PetoK

Sobota, 17. Júla 2010, 21:03

OK, a to dovtedy vydržíš bez rádia? Mne to je v podstate jedno,ako chceš... ale osobne by som to asi nevydržal... V lete chodiť bez hudby... :mrgreen: Však máš celkom slušné auto,to je tak ďaleko?

HAZARD
Autor témy

Pondelok, 19. Júla 2010, 21:02

tak som dnes kupil spojku medzi kablami a dal tam druhe radio,takze hudba by bola ale aj tak by som tam chcel dat povodne bo takto mi zakazdym ked zhasnem motor a opat nastartujem vyresetuje hodiny...tak predsa sem davam tie foto snad sa nieco z troho dozvies :D
Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných