cawte mam v aute radio bme bussines nieco na kazety co sa montovalo do e36 coupe 96.proste som zle zadal kod radia,bo som ho nemal pri sebe a teraz mi tam stale svieti cakajte a nemozem zadavat aj ked uz ho mam.v jednej knihe som cital zýe 15 minut ale nic sa po nich nestalo.v sruhej ze hodinu a aj to som cakal a stale mi pise len ze cakajte.skusal som znova odpojit bazterku ale nic.neviem si s tym rady nenapada niekoho nieco? bo uz mi to ide na hlavu jazdit stale po tichu
sakra keby si to povedal par dni do zadu siel som tadial.ale kedze som z ba tak tak skoro tadial zasa asi nepojdem nevies mi povedat enjaky navod?vlastne ani nechapem preco to nejde ked som cakal uz aj hodinu koli tomu a stale nic...a prepajat kable nech tam dam ine radio koli koncovke sa mi tiez nechce
nestaci ti podla papierov co mam k radiu<nechce sa mi ho vyberat.ale ak by som to dovtedy nevyriesil prveho septembra pojdem asi cez zilinu tak sa stavim :) ked budem moct hodim sem aspon foto podla papierov nech vies o co ide...
OK, a to dovtedy vydržíš bez rádia? Mne to je v podstate jedno,ako chceš... ale osobne by som to asi nevydržal... V lete chodiť bez hudby... Však máš celkom slušné auto,to je tak ďaleko?
tak som dnes kupil spojku medzi kablami a dal tam druhe radio,takze hudba by bola ale aj tak by som tam chcel dat povodne bo takto mi zakazdym ked zhasnem motor a opat nastartujem vyresetuje hodiny...tak predsa sem davam tie foto snad sa nieco z troho dozvies