... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

array
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

rada

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 07:58

zdravim,

bol som prednedavnom v awt s tym, ze mi vrga zadna cast auta hlavne pri krizeni naprav, pri jazde cez spomalovace atd.
zistili ze treba menit zadne dorazy, spravili test tlmicov MAHA. tlmice vysli ze su ok na 75 ci 78 %, a ze tie dorazy je nutne vymenit. vcera som si bol po auto, auto vrzga tak ako vrzgalo. ako keby to ani nemenili, co si ani nemyslim, ale zbytocne som asi platil predchadzjucu diagnostiku problemu, ked to nevyriesili.
mate nejake tipy, co by to mohlo byt?

Užívateľov profilový obrázok
popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 08:36

Mne menily struny a dali mi zle tie gumy pod nimi.Vrzgalo to celé leto :evil:

array
Autor témy

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 08:55

popo napísal:
Mne menily struny a dali mi zle tie gumy pod nimi.Vrzgalo to celé leto :evil:

mna napadlo, ci nemam nico so strunami, lebo tlmice su ok, dorazy nove, ale vrzga to tak ako predtym. lezie mi to na nervy.
nemas nejaky obrazok kde to presne je? ako sa prejavy ze je nahovno struna?

popo

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 09:01

Nie struna.Mne nasadili zle tie gumy čo sú pod strunami a rosekli mi ju.
mne dali zle gumu číslo 15
Prílohy
NDIxNF9w.png
NDIxNF9w.png (19.62 KiB) 559 zobrazení

array
Autor témy

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 09:44

popo napísal:
Nie struna.Mne nasadili zle tie gumy čo sú pod strunami a rosekli mi ju.
mne dali zle gumu číslo 15

mne menili 4, 8+9. tiez som to tipoval na 15/16, ale ze oni vedia, a 4-ka je rozsypana, tak ze vymenia tie dorazy. ale vrzga to furt.
volal som ta dnes nech najde nejake riesenie. lebo nemienim platit znovu za nieoc co som platitl, a znova platit zato, ze to budu musiet rozoberat.
dorazy staly asi len 800 bez DPH, praca 1500 bez DPH.

nechal si si to napravit v servise, ci si to robil sam? nevrzga to uz predpokladam

popo

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 10:02

mne to robil kamarát v servise(pomáhal som mu pri tom).Vieš ale môže to byť niečo iné ako som mal ja.Ja mením tlmiče a struny 2x do roka.Séria na zimu a znížené na leto,tak vtedy pred letom mi to tam zle nasadil(pochopitelne v inom servise ako som to robil teraz),lebo to nebolo 1x čo mi niečo dojebali

popo

Štvrtok, 13. Novembra 2008, 10:04

Tebe menili horné loženie tlmičov podľa toho čo píšeš a prachovku(či ako sa to volá).

array
Autor témy

Piatok, 14. Novembra 2008, 09:14

popo napísal:
Tebe menili horné loženie tlmičov podľa toho čo píšeš a prachovku(či ako sa to volá).

jj, vcera som tam volal, tak som povedal chlapovi, ze je to stale na hovno, tak naco zato platim. naco som platil kontrolu a zistovanie zavady ked to pocut presne rovnako. tak som sa dohodol ze mi to spravia na budiuci tyzden nejak vramci reklamacie. nie som ochotny platit pracu, len diely, ak to bude nieco ine. tipujem ze ulozenie pruzin, ale necham sa prekvapit. druhy raz ma sklamali v awt, lebo seriozne vlozim auto do ich ruk, akoze odbornikov, zaplatim, a problem neriesia.
prvy raz mi dojebali koleso, ekd som bol prehadzovat pneu, to som bol reklamovat, odisla mi ziarovka v xenonoch, vravim, skontrolujte ci nie je zalomeny kabel, naratali za kontrolu anastavenie svetiel 600 Sk, pritom stacilo dat dole gumy vzadu zo svetla a bolo vidiet ze je vyhorena, ale ani to enspravili a povedali ze nevedeia co je stym, pritom peniaze zobrali uplne v pohode.
katastrofa s niektorymi ludmi, clovek si pripada ako v inej zemi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných