... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
iste
Autor témy
Kraj: Bratislavský

rada na utesnenie serva!

Pondelok, 28. Septembra 2009, 16:47

takze je to na serva co sa davali do e30 a spol. hlinikove kruzky pasuju zo skoda 120L pod skrutkou na vypustanie oleja! 10centov kus! na mensie pasuju z favorita,taktiez 10centov kus. takze netreba kupovat drahe sady z bavarie :lol:
male tesnenia vnutri su uz ina pesnicka,ale ja som si vyrezal z duse co som mal doma z ö skodovky :mrgreen:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Re: rada na utesnenie serva!

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:28

iste napísal:
takze je to na serva co sa davali do e30 a spol. hlinikove kruzky pasuju zo skoda 120L pod skrutkou na vypustanie oleja! 10centov kus! na mensie pasuju z favorita,taktiez 10centov kus. takze netreba kupovat drahe sady z bavarie :lol:
male tesnenia vnutri su uz ina pesnicka,ale ja som si vyrezal z duse co som mal doma z ö skodovky :mrgreen:

ja len pre info, drahe tesnenie z bavarie stoji jedno priblizne 20 centov kus, na serve ich je 8, pozor aby ste tych 80 centov neprejazdili :P
inac su to obycajne tesnenia co dostanete v zeleziarstve podla rozmeru z ETK, ale nekupujte take medene dute co nejaky dement vymyslel, tie praskaju a tecu..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

alfi666

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:55

Ja nemam tiez nejak skusenost stymto tesnenim, ale myslim, ze Black ma pravdu ;) co ja mam skusenost, tak taketo prkotiny niesu velmi drahsie ani v bavarii nez v nejakom zeleziarstve ;)

A dojde ti to pekne zabalene s ciarovym kodom s adresou dorucenia priamo z nemecka :mrgreen: (inak, tato logistika ma fascinuje, nieco objednam v pondelok a v stredu je to tu z nemecka)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 29. Septembra 2009, 10:34

alfi666 napísal:
Ja nemam tiez nejak skusenost stymto tesnenim, ale myslim, ze Black ma pravdu ;) co ja mam skusenost, tak taketo prkotiny niesu velmi drahsie ani v bavarii nez v nejakom zeleziarstve ;)

A dojde ti to pekne zabalene s ciarovym kodom s adresou dorucenia priamo z nemecka :mrgreen: (inak, tato logistika ma fascinuje, nieco objednam v pondelok a v stredu je to tu z nemecka)

a ked objednas do 10.00 tak je to tu na 90% na dalsi pracovny den na obed vyskladnene..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 29. Septembra 2009, 11:13

Tak tak.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

k33p
Auto: e87

Utorok, 29. Septembra 2009, 11:30

ja by som isteho prispevok dal do témy s "BMW LEGO" tam sa to hodí :) navody-a-manualy/bmw-lego-ako-zistit-co-z-coho-kam-pasuje-vlastne-tipy-t6283.html?hilit=lego
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných