... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

kubkoFCT

Nedeľa, 2. Decembra 2007, 17:39

par mojich znamych uz zacalo radsej chodit do ke
e39 530d-2002

Užívateľov profilový obrázok
RUDINKO1
Autor témy
Auto: BMW F10
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 2. Decembra 2007, 19:31

aj ja som sa tam cítil oveľa lepšie..............v PO väčšinou o mňa ani nezakopli, čuráci............!!!!!!!!...........človek aby ich na kolenách prosil!!!!!!!
Nadšený "fanda" BMW hlavne X5

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Nedeľa, 2. Decembra 2007, 20:34

Keď v KE je to lepšie, tak vás v PO ozaj ľutujem.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

lajo

Nedeľa, 3. Februára 2008, 14:19

Ja som objednal 120 korunový plech, taký držiak na silentblok na stabilizátore v decembri v tempuse v BA, išiel som pre ňu, a že zabalili niečo iné, nejaký tlmič namiesto toho, tak že to bude až 7. januára. Idem tam znova, tak dežo to neobjednal, tak idem znova, a že inventúra, a idem znova, a že padol im počítač. 5x pre kus plechu, a ešte ju ani nemám. A som potreboval pol litra oleja do prevodovky, tak že sa mám pozreť na štítok, či je orange, green alebo yellow, tak sa pozrem, nebolo to zrejmé, tak som napísal všetky čísla z toho štítku aj z prevodovky, a oni neboli schopný povedať z toho, aký treba olej. :evil:
320D E91
ex - 530i Touring E39
ex - 320D E46

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 3. Februára 2008, 14:37

mozem len potvrdit kupovali sme novu X5ku v presove, spravanie hrozne ako keby nam oni robili sluzbu + maximalna neochota. A to najlepsie na zaver chceli sme k nemu na kluc obycajnu bmw X5 klucenku ktora stoji 800 sk, samozrejme ze pekne na nu vystavili druhu fakturu :D a zaplatili sme si ju pekne, to sa mi zda pri aute takej ceny dost trapne :roll: :idea:

to je ten privesok na kluce
Obrázok
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Mr.S
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Februára 2008, 22:36

treba si nechat zavolat bud veduceho prevadzky alebo konatela...
niektori predajcovia su totiz "majstri sveta" a majitelia bez echa casto nevedia, co za curaci im maju robit obraty Obrázok
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Utorok, 5. Februára 2008, 21:55

RUDINKO1 napísal:
Tak chlapi, keď si prečítate čo sa stalo mne, zasmejete sa. Ja len na toho "kokokokonateľa". Samozrejme po tej poslednej trápnej scéne mi nedalo a napísal som mu taký pekný mail, v ktorom som mu objektívne a slušne vysvetlil čo sa mi stalo. Nečakal som, že mi odpíše že k nim môžem zájsť na dajaký servis a lá akcia, ale čakal som že sa aspoň ospravedlní za konanie toho čuráka. Čo si myslíte ODPÍSAL?...............eeee..............ani to s ním nepohlo. Keby sa moja firma pretriasala takto na oficiálnom fóre značky, ktorú by som zastupoval dal by som si kurevský pozor na správanie. Čo už, "blbí lidi taky lidi", len varujem pred Prešovom.

neobhajujem Regnum, len mi to neda... pises ze mas firmu... objednam si od tvojej firmy nejaky produkt, sluzbu, nieco, s cim ti vznikne naklad... pri termine dodanie poviem, ze to nechcem a nezaplatim a budem trvat na pokracovani obchodu ale s inym produktom s tym, ze to, co si v strate za moju chybnu objednavku, je tvoj problem.... co by si urobil?
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

RUDINKO1
Autor témy

Streda, 6. Februára 2008, 15:44

Chlapec ty si najprv PORIADNE prečítaj ten začiatok mojej výstrahy..........ani sa mi na to len nekukli že ktorá je to vlastne strana..........a potom píš.........a čo by som robil?..........si myslím že ľadvinka je spotrebný materiál, ktorý je treba po každej búračke.......svedčí o tom aj fakt že v KE ju mali skladom...........aj čiernu aj striebornú......keby sa jednalo o nejakú špecifickú vec, nepovedal by som nič, ale toto........nebuď smiešny.

RUDINKO1
Autor témy

Štvrtok, 7. Februára 2008, 17:48

a profesionalita ti nehovorí nič?...........len tam sedí(š) a keď Ťa niekto o niečo nepožiada ani nevstane?............pán urodzený sa tvári ako keby som ho ja mal prosiť aby sa pekne krásne ešte krajšie došiel pozrieť.............no samozrejme že zákazník je kokot..........nie predajca ktorý sa ani len neunúval pozrieť neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........takéhoto hajzla by som vyhodil hneď, keby bol ešte arogantný.

hlupáčik chcel som im dať zarobiť na niečom inom ale neeeeeeeeee oni s takými ako ja si nechcú nič mať nepotrebujú oni peňážky.

vidno že čo píšete tieto koko...y ste primitívny predajcovia, ktorým etika voči zákazníkovi nehovorí NIČ a preto sa na X5 pri takomto správaní nebudete vyvážať NIKDY (sorry, možno keď z nich budú veterány a budú stáť 300tis tak si ich líznete)

RUDINKO1
Autor témy

Štvrtok, 7. Februára 2008, 17:59

A ešte som si neuvedomil, že som to tu nenapísal........Kebyže som si u nich dal namontovať iPOD za 25000 asi by to bolo v poriadku lebo toto si zapamätali. Bol som tam už aj po tej prvej skúsenosti, núdza ma dohnala keď som si kupoval antiradar, pretože mám determálne čelné sklo ale je na spodku štvorec kade tá kovová fólia neide. Bol som si to samozrejme overiť aj v PO. no a čo myslíte čo mi povedali?.......no technika Vám nezavolám, lebo ste nám nezaplatili tú ľadvinku...........oberkokot.........!!!!

nechápem to rozmýšľanie toho predajcu, už keby som to chcel naspäť a zákazník by bol chrapúň strašný, čo ja som v žiadnom prípade nebol, tak ho oberem tak aby o tom nevedel pri servise a nie takto a dotrtkať si meno.........neuvedomelý ale to nič aj takí musia byť..........:-)

Kraken
Auto: E36 E30 E30

Štvrtok, 7. Februára 2008, 19:43

Ja súhlasím s RUDINKOM, takýto prístup by som očakával možno niekde v Afrike na nejakom mieste kde nieje 10 000 km naokolo žiadny iný servis. Ale u BMW takí ľudia nemajú čo robiť. Ale sme predsa na Slovensku, všade lacná pracovná sila, tak čo môžeme čakať.

morituning

Nedeľa, 17. Februára 2008, 12:13

vsetko je to o ludoch a mi slovaci sme taky co uz kazdy kto bol chvilu vonku mi da za pravdu
nic nie je take zle ako to vyzera

majky

Nedeľa, 17. Februára 2008, 13:14

Caute.neda mi to aby som nereagoval.neobhajujem ani predajcu ani zakaznika.osobne som predajca a nakupca nahradnych dielov v jednom z TEMPUSOV nie bavarii a viem ako to chodi.zo strany predajcu mozem povedat ze velakrat zakaznik nevie vlastne ani popisat co vobec potrebuje pri technickych veciach treba VIN vozidla aby si vedel pozriet veci v katalogu,v tvojom pripade si mal ty popisat predajcovi ci objednavas tu ladvinku z vodicovej strany alebo spolujazdcovu.Predajca nieje povinny chodit k vozidlu a skumat co ako.pri technickych veciach ak auto ide do servisu,prijimaci technik na zaklade zakazky a neskorsej diagnostike ak je potrebna objednava nahradne diely u predajcu,nakupcu.A k jednaniu predajcu kazdy sme iny a mame svoje nalady a fanty,jedno sa mu da vytknut ze si zakaznik je jedno aky a ktomu sa mal chovat ,ale urobil tu chybu ze si zapamatal to ze si nekupil tu ladvinku/on ma urcene co moze mat skladom a v akom mnozstve/je pravda ze sa pouzije na iny voz ale ked raz nieco objednam a potvrim ze to chcem mal by som to kupit .iny pripad by bol ze by to objednal on a diel by prisiel uplne iny potom to ma na svojom triku.Ale ked zakaznik vie co chce tak to dostane.Len tolko nechcem nikomu pridrziavat ale je to tak.

lajooriginal

Pondelok, 18. Februára 2008, 16:59

tiež som podobneho nazoru

Mimas
Auto: BMW 120d

Re: PROBLÉM v BMW Prešov POZOR

Utorok, 25. Januára 2011, 22:06

Tak už to môžem potvrdiť aj ja. Auto má rok a pol, bol som s ním na servisnej prehliadke a dotyčný mi dokonca vravel aby som ešte počkal 4000km a tak prišiel meniť olej!!! Keď som mu povedal, že vypršal dátum servisnej prehliadky tak ostal stáť ako soľný stĺp a nevedel čo má povedať. Takýto amaterizmus aký je v BMW Prešov som už dlho nevidel ani v potravinách na dedine. Neviem si predstaviť že by som sa ja takto správal v mojej práci, to už dávno šliapem frontu na úrade práce! Zaujímalo by ma iba to či ich nadriadený vie čo mu tam vlastne vystrájajú. Ešte taký detail, není to už štandard umyť zákazníkovi raz za dva roky aj auto keď robím servis? A nemali by náhodou pozrieť aj stav karosérie a dať potvrdenie o stave? Ako môžu obzrieť karosériu, keď je celá čierna od špiny? V Škodovke som si stále prišiel po prehliadke po vyblýskaný voz! POSLEDNÝ KRÁT SOM V PREŠOVE BOL!!! a varujem všetkých pozor na týchto amatérov! [-X

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 49 neregistrovaných