... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Pepe
Autor témy
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

problém so spojkou

Štvrtok, 13. Decembra 2007, 12:24

:lol: :lol: :lol: Dajte myy radu!!! :lol: :lol: :lol:
Z ničoho nič mi začal spojkový pedál ísť až na podlahu. Fčera večer ešte OK a ráno KO. Má tak na 2/3 dráhy hluchý chod a potom zabere, ale je to málo. Strašne zle sa radí a pri zašliapnutí sa auto ešte "ťahá". Skúšal som to odvzdušniť, bez úspechu. Neviem, či sa dá niečo nastavovať aj na pedáli. Podľa všetkého je zrada asi tam, ale dám si poradiť od niekoho, čo už niečo podobné riešil.

alu

Sobota, 15. Decembra 2007, 17:16

Ahoj,

Aby ti tu niekto pomohol alebo sa aspon pokusil potrebuje aspon vediet ake BMW ,aky rok vyroby s kolko KM to vlastne jazdis.

peter
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

Pepe
Autor témy
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 16. Decembra 2007, 14:03

Je to compact 318 TDS, r.v. 11/96. Najazdených 208 tis. Už v lete mi to 1x urobilo a od vtedy pohoda. Až teraz, večer šlapalo ako moegy a ráno absolútne nepojazdné. Zhodil som dole čalúnenie a na piestik pod pedálom nastriekal WD 40 a pohoda. Lenže táto pohoda trvala iba do dnešného rána. Celý deň fachčilo a ráno tam nešlo pichnúť ani jeden kvalt.Na pedáli cítiť odpor až tak 5cm od konca dráhy t.j. nad podlahou. Predsa prítlačný tanier to nemože byť, musí byť zrada len v spojkovom valci pod pedálom.

Užívateľov profilový obrázok
Diablo

Nedeľa, 16. Decembra 2007, 19:32

keď mi praskol prítlačák prejavovalo sa to podobne. Najprv išlo ťažšie radiť, potom to vydávalo kadejaké zvuky pri zošlapnutej spojke a ešte v priebehu toho dňa to odiślo načisto, tak že už nešlo nič zaradiť.
ola ola emtroáááá

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných