... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
pexo napísal:caute. uz som to tu davnejsie rozoberal ale nedockal som sa pozadovanych odpovedi, tak som tu dal tuto temu zase lebo som sa dozvedel nove fakty a chcem si to overit a precitat vase nazory. mal som davnejsie problem s ovladanim od klimy, teda s tou skrinkou. obcas sa zvykol ten panel akoby vypnut, ale stavalo sa to len vtedy ked som isiel po nejakych nerovnostiach. po chvili to naskocilo a islo dalej. potom som dal ten panel opravit jednemu chlapikovi. ten mi povedal ze tam odisiel plosak. opravil to ze tam dal komplet novy plosak.lenze ked som ho potom zapojil do auta, tak idu len nejake zakladne funkcie, ako napr. da sa regulovat sila vzduchu, nastavit teplota. ak prepnem ffukanie na celne sklo, alebo na nohy, alebo zapnem klimu, tak pocujem ako tam zacne ten vzduch tocit ale neotvara klapky. stale len fuka do kabiny. predtym ako mi to opravili islo vsetko ok, az na ten panel co zvykol sa vypinat. a teraz k veci. dozvedel som sa ze ked sa nieco s tym panelom urobi, on sa ako keby nejak zablokoval a ze sa to da urobit nejak cez diagnostiku v BMW, teda nejak to nakodovat.mate s tym niekto skusenosti? poradte prosim, alebo neviete mi poradit niekoho kto robi tieto veci? bol som s tym v bavarii presov, ale mam pocit ze ti ked vidia starsi model bmw, tak to asi pre nich nieje zakaznik.