... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Wincik
Autor témy
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

Prístrojovka

Utorok, 15. Novembra 2011, 18:55

Dobrý deň....nedávno som si kupil svoje prvé BMW...je to 325 TDS...ročník 12/1993 ..mám takýto problém..ked idme okolo 80..a viac tak občas...mi hádže ručičkou...tak že neukazuje pekne..ale hodí ju na 90..potom späť na 80..alebo dole na 70.čím to može byť?.a tak..takisto...mi aj nesvieti pár žiaroviek ..na podsvietení palubovky..a stredového panela..kde je ovládanie vykurovania...takže ..sa chystám vybrať palubovku..a aj tie panely stredové...chcel by som s ak tomu opýtať..ako sa vyberá tá palubovka..a tie panely stredové..pretože nechcem polámať cuplíky..nejaké..ak tam su...a tak..nechcem do poškodiť..tým že neviem ako na to ...tak ak by mi niekto poradil..tak by som bol veľmi vďačný :)

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Re: Prístrojovka

Streda, 16. Novembra 2011, 00:14

klasika to ze ti nesvieti to budu len ziarovecky a s tou ryxhlostou, no bud mas zly kontakt v budikoch alebo na cidle rychlosti...je na zadnej naprave pri diferaku
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Wincik
Autor témy
Auto: BMW 325 TDS

Streda, 16. Novembra 2011, 17:17

áno..to viem že to budu len žiarovky..ale..akos a to rozoberá..to ma zaujma..či mám začať od stredového panela..a potom pristrojovku vytiahnuť..alebo ako..lebo som odkrutil tie dva šrobiky čo držia pristrojovku zhora..ale ..nevyzerá to tak že by to chcelo vyjsť už vonku..neviem či to má ešte niekde cuplíky nejaké..alebo šrobiky schované niekde...toto ma zaujma...a ten tachometer..dakujem ..skusim to pozrieť ..pohľadať to..ten vývod mám hľadať niekde na diferáku?

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Streda, 16. Novembra 2011, 17:25

drzia to len tie dva srobky a potom sa to vytiahne dopredu...da sa to aj ked je volant nahodeny ale ja ho zhadzujem..je to minutka navyse a aspon si nezlomim tie dve ychytky na budikoch...
ked ich budes tahat dopredu musis isch trosku stocit a odpojit konektory
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných