... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
jurkyLE napísal:290 Eur???? ci pana boha och môj kkt![]()
![]()
![]()
![]()
Ja to u nas robim v dielni za 20 Eur ( slovom dvadsat eur ) kompletka....
Tyzdenne mi pride tak okolo 3 Fabii a raz do mesiaca nejaky Bawor...
Je to robota na dve hodiny cca, podla doojebanosti svetiel...
jurkyLE napísal:LE , kralovske mesto hehehe , kludne prid kedykolvek
rasty napísal:dnes som sa pustil do prebrusenia svojich svetiel na E61. prebrusenie slo hladko, zvonku to vyzera peckovo, no co ma stve je to, ze na plexiskle z vnutra je povlak akoby po vyschnutom zahmlievani sa.. slo by to vycistit s obycajnou handrickou, no ako sa tam dostat?.. dost ma to stve,, neviete ako si s tym mam poradit?.. ked je svetlo vypnute /nesvieti" vobec to nieje vidiet.. ale ked svieti,, je to vidiet, a vadi mi to.. :/
robil to niekto,,? ak by si niekto na tro trufal z vychodu co to robil uz castejsie,, piste..
pripajam foto..
ondrej320d napísal:ako dlho ti to trvalo ?? a te vodne smyrgle si ake pouzil ??? a 3m pastu ci celu sadu si kupil 3m , ? ,, no ale pekna praca ,, ,a to podla mna len od vnutra treba vylestit a je to oka ,,
badbat329 napísal:http://www.youtube.com/watch?v=7EHo96EhN_Y&feature=g-all-c
ondrej320d napísal:bojim sa do toho pustit ...![]()
badbat329 napísal:
ani nepustaj je to az od 18
Marian Kezer napísal:Ak od 18 tak teda všetkým plnoletým.
Rozhodne by som sa do toho nebál pustiť, treba ale k tomu pristupovať z trpezlivosťou a rozhodne nič neuspěchat.Je Dôležité prvýkrát poctivo zbrúsiť lak, ktorý je nanesený na svetle, a vďaka ktorému hlavne k poškodeniu, zajdení svetla dojde.Až potom brúsiť svetla jemnejšími papiere a nakoniec preleštiť pastou k tomu určenú. Ja som použil túto pastu:
http://www.autoren.sk/e-shop---renovaci ... hp?item=23
Samozrejme že svetla nie je potrebné demontovať z vozidla, stači olepiť karosársku lepiacou pásku.
Všetkým plnoletým želám, aby boli z výsledku rovnako nadšení ako ja.
rasty napísal:dnes som sa pustil do prebrusenia svojich svetiel na E61. prebrusenie slo hladko, zvonku to vyzera peckovo, no co ma stve je to, ze na plexiskle z vnutra je povlak akoby po vyschnutom zahmlievani sa.. slo by to vycistit s obycajnou handrickou, no ako sa tam dostat?.. dost ma to stve,, neviete ako si s tym mam poradit?.. ked je svetlo vypnute /nesvieti" vobec to nieje vidiet.. ale ked svieti,, je to vidiet, a vadi mi to.. :/
robil to niekto,,? ak by si niekto na tro trufal z vychodu co to robil uz castejsie,, piste..
pripajam foto..