... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: poradte zapojit ovladanie z volantu na neorig.radio.

Nedeľa, 3. Januára 2010, 23:13

V specifikacii co mam od vyrobcu je dialkove ovladanie separatne od ovladania na volante. Tak dufam, ze to neodflakli.
Otestujem ked dorazi. Momentalne mam iny model 2DIN v E39 a obraz nema chybu, tak tu ocakavam to iste ak nie lepsie.

alfi666 napísal:

Tak na toto ovladanie by som bol zvedavy :-k ..... co viem, tak tieto zariadenia maju len svoj vlastny IR dialkac...

Inac ten 800x480 je fakt slusny display, takze kvalita obrazu by mala byt dobra...
Celkovo sa mi to zariadenie paci a dovolim si tvrdit, ze to bude najlepsie riesenie pre E46, kedze origo navi je predsa len uz 10 rokov stara... :-k

chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 3. Januára 2010, 23:41

crumar napísal:
V specifikacii co mam od vyrobcu je dialkove ovladanie separatne od ovladania na volante. Tak dufam, ze to neodflakli.
Otestujem ked dorazi. Momentalne mam iny model 2DIN v E39 a obraz nema chybu, tak tu ocakavam to iste ak nie lepsie.

Pozerám na bmwstyle.sk, ale nevidím tie navigácie. Máš už nejaké nahodené aj na webe? Tiež by som silne uvažoval o takej do E39 po FL.

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 3. Januára 2010, 23:45

Este tam nie su.

Ako uz bolo uvedene, E39 bude neskor. To co mam ja je od ineho vyrobcu a bral som to iba na test.

chefino napísal:

Pozerám na bmwstyle.sk, ale nevidím tie navigácie. Máš už nejaké nahodené aj na webe? Tiež by som silne uvažoval o takej do E39 po FL.

michal366

Piatok, 5. Februára 2010, 14:15

Zelina Ján
Auto: BMW E60
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 16. Januára 2012, 15:13

erino napísal:
Toto je tomoje radio -chcem opravit cenu -za tych 624 eur a nie za 250 eur. Viem že sa tieto radia montovali do roznych aut a dalo sa napojit ovladanie volantu na radio. http://www.astoncb.cz/p2160-autoradio-s ... one-7628gb

Zdravím všetkých hlavne teba erino viem že je to neskoro ale BMW nie je o nič lepšie ako iné auto to len tu si vsetci myslia a to rádio čo máš ty sa dokáže učiť tak to bez akých koľvek problémov napojíš do každého auta.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných