... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ramon napísal:Chcel som vediet ci to zmaknem aj ja sam, alebo to budem musiet dat niekomu spravit... vacsinou si opravujem taketo veci doma...
Strasne mi to bije do oci ten display !!!
BMWpositiv napísal:tak to cumim![]()
az doteraz som si myslel, ze je to chronicka choroba praveze starsich modelov BMW
ramon napísal:znovu s5 k téme...
Chcel som najprv vedieť či je radič zaliaty. A hlavne aký presne typ radiča tam je. Mno k radiču som sa nedostal, to by som musel odobrať najprv kryt, kt. drží display a ten je pricínovaný o dosku... viac sa mi v tom nechcelo rýpať (staval som si doteraz garáž a chlapík mi dlhoval prachy, za kt. som si chcel kúpiť aj tak nové, no nakoniec som ich aj tak nedostal...)
Predpokladám, že Continental majú už len jednu zbernicu a tu sú dvepreto sa aj takýto display ťažko dá zohnať, lebo sa už asi nikde nevyrába... no pár rokov dozadu to bola lacnejšia varianta ! Podľa typu rádia zistím aký je tam typ radiča ?? Vieš presne ako fungujú tie 2 zbernice ? Obe sú komunikačné napr. horizontal a vertikal ???
Ďakujem za odpoveď!
ramon napísal:Netvrdím zas, že to na 100% zvládnem, no teoreticky to je možné.
Ak sa na to dám, určite napíšem
airbone napísal:
tak toto co pises je naozaj neuveritelne, ale ked to zvladnes vo svojich podmienkach, tak to bude minimalne na nobelovu cenu za vyskum......
a ako chces zistit ten protokol? budes pocitat jednotky a nuly a na zakladne toho zistis algorytmus????![]()
Inac cena za ten OEM display aj s flexom s obvodmi nie je ziadne tajomstvo: so zlavou pre SK zakaznika rovnych 100eur bez dopravy k tebe.....
ramon napísal:Mne nejde o dokazovanie niečoho...len chcem niečo skúsiť, čo vyzerá byť teoreticky reálne, ak to nevýde zoberiem ten display od teba, nemám čo stratiť. Ale bez protokolu sa ďalej nepohnem, teda vieš ten typ radiča ????