... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

misenko00
Autor témy
Auto: Bmw e46 330xdtA
Kraj: Nitriansky

pomoc :)

Štvrtok, 31. Júla 2008, 07:20

mam taky maly problem neviem co to je som este lajik co sa tyka bmw takze chcem vediet co to je. dve veci:) jedna je v strede medzi otackomerom a tachometrom mi svieti trojholnik s vykricnikom a okolo je taka vykrutena sipka svieti to na oranzovo :) potom ked vypnem motor tak je v klude auto tak vyskoci kontrolka oleju svieti na oranzovo niekedy to nesvieti niekedy ano..pozeral som olej je tam minimum chystam sa menit..dakujem

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 07:48

ten trojuholnik je esp/abs... cize by som dal pozriet senzory

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 07:49

Na druhu otazku si si odpovedal sam - nizka hladina oleja.
Trojuholnik so sipkou vnutri je vystrazna kontrolka, ak svieti, znaci vypnuty protismykovy system (ASC alebo DSC). Ak ti to svieti stale, tak to hod na diagnostiku, lebo zrejme mas v tom systeme nieco spatne a tym padom nefunguje.

misenko00
Autor témy
Auto: Bmw e46 330xdtA
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 31. Júla 2008, 10:52

ok dik

januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 14:16

airbone napísal:
Trojuholnik so sipkou vnutri je vystrazna kontrolka, ak svieti, znaci vypnuty protismykovy system (ASC alebo DSC). Ak ti to svieti stale, tak to hod na diagnostiku, lebo zrejme mas v tom systeme nieco spatne a tym padom nefunguje.
PRE AIRBONA a nie je to nahodou tak ze ho mas zapnuty a nie vypnuty :idea: prezoze ty svieti len ak je zapnuty alebo sam ked citi ze sa presmykuju kolesa

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 14:28

januar napísal:
PRE AIRBONA a nie je to nahodou tak ze ho mas zapnuty a nie vypnuty :idea: prezoze ty svieti len ak je zapnuty alebo sam ked citi ze sa presmykuju kolesa

nie, ked ho mas zapnuty tak nesvieti, iba ak je vypnuty, alebo ak je zapnuty a presmykuje tak svieti, ale este moze svietit ked je vypnuty kvoli poruche.
ked nesvieti tak je zapnuty ale zasvieti ked presmykne alebo ked svieti tak je vypnuty alebo prave presmykuje ak je zapnuty alebo ma poruchu a je vypnuty.
tak. teraz to uz je hadam jasnejsie.
aj ked jasnejsie ako to napisal Airbone sa to napisat neda takze ak nebolo jasne to jeho tak toto jasne nebude vobec :wink:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 16:55

januar napísal:

Myslim ze vysvetlenie BlackMW si zasluzi nobelovu cenu :lol:
Jo, jasne ze blika ak kolesa presmykuju - signalizuje tym svoju cinnost - teda ze "zasahuje" To vsak nie je stav, aby svietil nepretrzite. To som k svojmu prispevku zabudol dodat.

pepino

Štvrtok, 31. Júla 2008, 19:21

[quote="BlackMW"][/quote]
Tvoje vysvetlenie si zasluzi miesto v oficialnom navode na obsluhu :lol: :lol: :lol:
E39 530iA titansilber 170 kW
E90 LCI 320xd 130 kW
G30 530xd 195kW
F56 Mini Cooper S

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 49 neregistrovaných