... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
yankee79 napísal:Len jedna vec.
Opticky super, jazdne vlastnosti super.
Len skor ti odidu niektore casti naprav, kedze zmenis zatazenie a momenty. Je to na tebe. Ja som ich tiez mal a po dvoch sezonach som musel davat nove capy,silentbloky a stabilizatory co nie je drahe ale preco, naco? Uz aj tak maju bawori dobry podvozok. Takze ja by som ich nedal.
yankee79 napísal:Len jedna vec.
Opticky super, jazdne vlastnosti super.
Len skor ti odidu niektore casti naprav, kedze zmenis zatazenie a momenty. Je to na tebe. Ja som ich tiez mal a po dvoch sezonach som musel davat nove capy,silentbloky a stabilizatory co nie je drahe ale preco, naco? Uz aj tak maju bawori dobry podvozok. Takze ja by som ich nedal.
exhalator napísal:ja som dal za moje 7500skNo ved podvozok je super to nevycitam ale ide skor o vzhlad pretoze tie zadne kola su tam moc utopene a nove gumy su mi uplne zbytocne kupovat kedze tieto co mam su skoro ako nove...
A ked uz podlozky sa asi oplati riadne zainvestovat, nekupit neake za 1000sk co?dik
vrtak316 napísal:Vyroba podlozky na mieru akekolvek aj zmena rostece material dural,zelezo,cena dohoda.
exhalator napísal:No ved podvozok je super to nevycitam ale ide skor o vzhlad pretoze tie zadne kola su tam moc utopene a nove gumy su mi uplne zbytocne kupovat kedze tieto co mam su skoro ako nove...
A ked uz podlozky sa asi oplati riadne zainvestovat, nekupit neake za 1000sk co?dik
slamec napísal:jaro, ale ty máš XD - neviem ako je to tam,
ale ja tiež rozmýšľam, že pôjdu iba do zadu 2cm - predok je v pohode