... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
pablo_s napísal:predpokladam, ze by to malo byt vyrazne lacnejsie ako tam kupovat origo chrom sadu list za tych 400 Eciek...
BlackMW napísal:to je barbarstvourcite sa casom najde niekto kto ma chromove a chce krasne cierne..
alfi666 napísal:No predpokladam, ze ten kus ktory ide od predneho okna cez strechu az dozadu je z jedneho kusu.... potom na dverach pri dolnej casti okna su dalsie kusy...
No a pokial viem, tie listy su z plastu, cize su neohybne - nevies ich skrutit tak aby sa dali dat do galvanizacnej nadoby....
A cenu neviem - len som ti hovoril, ze sa nespoliehaj nato, ze ti to niekto spravi za 100 eurotot vse
zhmp napísal:Alfi alfi......tak či tak sa plasty nedaju galvanizovať......galvanizovať sa dajú len kovové predmety a to nie všetky.........pokial dobre viem....)))))
alfi666 napísal:
No robi sa to tak, ze sa plasty pokovuju (tusim medou) a potom sa daju chromovat klasickou galvanizaciou
alfi666 napísal:Jasne, nerobia to vsade - teda bezne to neni... zato som pisal hned na zaciatku, ze to ti hociktora "galvanizovna" nespravi...
pozri na spodku - pokovovanie plastovto su nejake roztoky co sa nato pouzivaju....
Ako hovorim - neviem presne ako to funguje, ale viem, ze sa to daaa... dokonca som sa s takym plastom aj stretol co mal vrstvu kovu na sebe
http://www.surtec.sk/index.php?log=2&id=7