... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

pexo
Autor témy
Auto: E39 530i BlackBeauty
Kraj: Prešovský

po vymene spojky aj zotrvaku pri rozjazde trha autom

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 18:00

caute. minulu sobotu som menil komplet spojku aj s dvojhmotakom.teraz zabera spojka pekne v dolnej polovici, ale som trochu zaskoceny ze od 1ky po 3ku pri rozjazde mi trha autom. musim velmi pomaly pustat spojku aby som plynule preradil.moze toto robit ked je spojka uplne nova? a este nieco. dnes som sa prudsie pohol z krizovatky a prehrabli mi kolesa. potom ako som odstavil mi bolo citit od predneho laveho kolesa smrad ako spalena spojka. neviete cim to je? moze to byt tym ze je este nova, teda v zabehu a potrebuje to vsetko nejak sadnut a podobne, alebo mechanik mohol nieco domrdat? pravdu povediac som cakal ze po vymene to bude ako na novom aute :-(

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: po vymene spojky aj zotrvaku pri rozjazde trha autom

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 19:42

Ak si si 100%-tne isty, ze ten dvojhmotak bol novy, bez vole a ze je naozaj namontovany v aute, tak pravdepodobne zlyhala montaz.

pexo
Autor témy
Auto: E39 530i BlackBeauty
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 19:53

ten zotrvacnik novy nebol, ale vola tam nebola ziadna a nebol vobec vybehany. je tam urcite, lebo som videl stary zotrvak a ten sa s tym novym nedal porovnat. tak neviem ze cim to sakra je.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 20:27

zle osadena spojka alebo zotrvak.. nieco z toho je nakrivo.. vidim to na zotrvak.. :-k

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 23. Augusta 2013, 23:46

ja som mal nieco podobné ak nie rovnake, ale cisto nove diely montovane. pohladaj na klube, urcite tu je tema o tom. bolo to na 330xd E46, po par tisic KM i to sadlo a bolo OK.
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných