... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: pneumatiky KUMHO

Štvrtok, 19. Januára 2012, 19:51

MateX3 napísal:

Trochu offtopic, vidím, že na nete sa začali objavovať Accelera pneumatiky. Vraj zaujímavá kvalita.
Len škoda že neexistuje relevantné hodnotenie pneumatík (nejaký štítok ktorý by vydala nejaká testovacia autorita).
Je lákavé pozerať na to, keď Bridgestone stojí 170€ a číňak 70€. Čínske nemusí znamenať zlé, len jediný spôsob ako vyskúšať je to kúpiť, obuť a jazdiť.

Aké sú názory? Zainvestovať? Alebo ušetriť?

Ono podla mna zavisi co od pneumatiky ocakavas ak sa chces len predpisovo vozit tak ti staci aj matador ale ak chces lietat jak dabel za kazdych podmienok potrebujes kvalitnu gumu ....lebo zbytocne si kupis Bridgestone potenza za 200e kus a budes sa len vozit po meste...ja teraz pozeram po znackach ako kumho, fulda -te mam zimne a spokojnost robia to nemci a su fakt dobre mozno kupim aj letne alebo vredestein su dobre pneu co som cital cena je tiez privetiva
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Januára 2012, 14:33

ono je to troska zcestne, usetris par eciek na takom nankangu, za sucha to sedi, nemozem protestovat, lenze za mokra si nemozes byt isty ani pri dochodcovskej jazde. matadorky by som sa nebal, fuldy som mal na viacerych autach, len zacali nejako draziet, svine jedny, inac na nich aquaplanning nedostanes, perfektne robena guma.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 31. Januára 2012, 16:27

Tak tak ako pise jararak mam fuldy a ked boli cez vianoce clapkanice kaluze jak svina lietal som dost rychlo a ziaden aquaplaning pekne odvadzali vodu...a hej zdrazeli par eur a si v premiovych znackach
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných