Ahojte.
No asi 5BMWh ma uz zrejme kupene pneumatiky na svoje BMW.
Chcem sa s vami podelit o svoje skusenosti s letnymi gumami a co by bolo asi podla mna najlepsie kupit na svojho tatosa. Velmi dobre sa mi jazdi na Continentaloch CSC2EU 245 40 R18 a som s nimi velmi spokojny.
Pred tym som mal Michelin SportPS2 R17 a tiez vam ich mozem doporucit. Su velmi tiche a super sa spravaju na mokrej ceste. Davajte si pozor hlavne na vybere dezenu gumy, lebo som mal problem s vyskakanim okrajom plasta ( dezenu ) a nasledoval neprijemny hukot od napravy. Tiez som si myslel, ze su na prd tlmice, ale nie je to vzdy tak. Jariq tu spomenul Dunlop Spotrmaxx, tiez dobra volba na BMW a este by som pridal od tejto znacky SP01MO s ktorymi som jazdil bez nejakych vaznejsich problemov. Urcite kazdy z vas pozna gumu s oznacenim RSC a mozem vam ju len doporucit. Pri vyssej rychlosti, ked dostanete defekt, plast zostane na disku a dokonca ani pneu. sa nezdeformuje. Tak v pohodicke a bez znicenia plasta a buracky dojdete do pneuservisu. Dajte si pozor na rychlostny a vahovy index pneu. Aj ked vela ludi na to nepozera, je to dost dolezite a hlavne pri kupe jazdenky si pozrite rok vyroby. Stara guma straca adheznost a pri vyssich rychlostiach praska, co asi nie je moc dobre na takom poriadnom autaku ako je BMW

.
Chcel by som vas poprosit ci niekto nema skusenosti s pneu YOKOHAMA na svojom BMW.