Vyzera nejak takto:
http://www.bmshop.eu/autoplachta-ochran ... ofi-alpin/a nieje pravda, ze je 100 percent odolna voci vode.
Nylonovu modru urcite neber. Ta je lahka, vlni sa vo vanku a skriabe lak. Premokne stale.
Rozpisem sa trochu o mojej plachte.
Nevyhody:
Pod plachtou musi byt auto nalestene lestenkou, po ktorej sa bude napriklad handra dobre klzat po laku. Inac ti plachta poskriabe lak.
Plachtu mozes dat iba na ciste auto. Ak bude pod plachtou prach, tak ti poskriabe lak.
Na plachte ta snurka vydrzala do prvej burky, potom som ju nahradil silnejsou snurkou.
Ak je lejak, tak plachta premokne a pretiahne aj prach co je na plachte, tak tu prichadza cas, kedy treba plachtu zhodit a auto znova ocistit. Plachtu vytrepat od prachu. Ak sa na to vyseries, tak ti poskriabe lak.
Cele auto mam previazane dlhou snurkou, aby s nou vietor nehybal, aby to neposkriabalo lak.
Pri trochu silnejsom vetre bez extra obviazania plachty, ti plachtu vytiahne na pol kapoty, takze ta dodatocna 15metrova snurka, je dolezita, ak to chces mat vonku.
V zime, ak nasnezi a nepozametas to, tak roztapajuci sneh prejde cez plachtu. A pretiahne aj prach cez plachtu.
Plachta sa casom cela natiahla.
Teraz výhody:
Ak neje lejak, tak auto ostane suche. Dazdik plachtu neprekona.
Ak je lejak, tak voda steka po plachte, takze plech je mokry, ale voda nejde do dveri, co si myslim ze je vyhoda, lebo coupe ma to tak, ze az ked otvoris dvere, tak voda vytecie.
Kotuce su aj po 6 tyzdnoch len liznute jemnou hrdzou. Len takym praskom.
Plachta akosi zazracne skor schne ako ostatne auta bez plachty.