... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
leon24 napísal:Ahoj poprosim Vas o pomoc.
Vcera vecer som si vsimol ze mi slabo svieti osvetlenie pravej strany budikov ( ukazovatel teploty vody) mam e46 328i r.v. 1999 je mozne ze je tam vypalena ziarovka, alebo namiesto ziaroviek su tam ledky? Dakujem
leon24 napísal:Su tam led na 100% ?
alfi666 napísal:Vyber, rozsrobuj a uvidis.. ale ja ak sa spravne pamatam, tak ked som rozoberal E46 pristrojovku, tak boli LEN LEDky pouzite... ale to bolo uz dost davno, tak ruku do ohna zato nedam
![]()
V kazdom pripade - niet jednoduchsie, nez to rozobrat a pozriet co sa tam pokakaloDojdi na fuserklub a pozrieme
leon24 napísal:No praveze sa to bojim rozobrat aby som tam nieco nepokakal![]()
No a na ten fuserklub by som aj dosiel len keby ste neboli tak daleko![]()
No a cisto hypoteticky keby tam aj ledky a ta sa vymenit neda?
alfi666 napísal:LED sa vymenit da... len problem je, ze LED sa len tak bezdovodne nevypali... cize prave to je natom cudne
![]()
Skor by som tipoval, ze niekto manipuloval s budikmi a pritom tam bud odpalil LED, alebo prerezal plosny spoj co ide k nej
leon24 napísal:Ale aj led raz odide sice vydrzi viac ako ziarovka ale zas nie naveky
alfi666 napísal:ano....po odsvieteni statisicov hodinnechcel by som auto v ktorom by uz LEDky dozivali
... to neber v zlom :)
LEDka sa vypali len ked je pretazena - tj, vacsi prud alebo vacsie napatie.
Zrejme to v tvojom pripade bude len nejaka blbost
leon24 napísal:Pre upresnenie mne nie ze nesvieti cela prava strana ale vlastne mi nesvieti len ukazovatel teploty vody.
profor napísal:tak si urob výlet do BA a určo sa tu dakto nájde kto vie čo a jako. Tie budíky sú jednoduché, teda aspon moje čo som mal otvorené