... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Triple napísal:Može mi niekto poradit,mam problem ostrekovač motorček mi funguje,hadičky su čiste nezapchate ale ajtak mi vodu nestrieka cez tie trysky,všetko som prefukal prečistil a nič,može to byť tým že niekde može prepušťať vzduch a preto to nejde?akože to semtam striekne ale to iba občas,stretol sa stým niekto?
vilkoxs napísal:sak ale to nema striekat furt ked pustis ostrekovace normal to ide v pomere 1:5-7
Max-Max napísal:e?
vilkoxs napísal:WTF sak ze to nema furt striekat iba niekdy
Max-Max napísal:ved ostrek ide vtedy, ked stlacim ostrek, spusti motorcek, nastrieka, pustim packu, nestrieka... ci ne?
vilkoxs napísal:E? n´to ide taq ze ked ostrekujes normal sklo taq po 5 ostreknutiach sa pusti ostrekovac na svetla
Triple napísal:a toto je problem že aj keť to chcem vyskušať tak zapnem ostrek a stierače mu urobia asi 4krat interval,to sa asi neda nijako nastaviť že iba ostrek alebo zmeniť ten interval nie?ale vyskušam vybrať motorček a skontrolovať tie lopatky na motorčeku v akom su stave,a keby som tie hadičky napojil priamo bez filtra?nebolo by to riešenie?viem že ten filter ma svoju funkčnosť ale ajtak