... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Misho e-39 napísal:da sa ja tiez zhanam, cena okolo 500Zl, ale nie vzdy ich maju ja som tam bol uz tri krat len kvoli radiu a nic, ked som tam bol vtedo co som radio nepotreboval tak ma sli snimi zasypat, zakon schvalnosti.ale uz som jedno skusal, a nechcelo citat CD,ale v druhom Bawore hralo v pohode, takze ich bude asi dost typov...
Misho e-39 napísal:pozri www.norik.sk tam som videl na e46 za
8000Sk
leon24 napísal::lol: tak to hej ja mam ten FM transmiter ale to je este horsie ako kazeta
Misho e-39 napísal:ja som tiez radsej transmiter daroval kamosovi, a tie kazety to je fakt problem zohnat...uz takmer nemozne
bober napísal:FM transmiter som mal a hnije teraz v garáži na poličke. Má to zvuk jak z kanála.
Inak z kazetami by to tak zlé nebolo, čo sa týka kvality nahrávky stačí dobrý tape deck z kalibráciou a nastavením kazety , dolbyC, kvalitnejšia kazeta najlepšie metalka a nahrávka je v kvalite CD. Ale...
Skúste zohnať v obchode čistú kazetu a najlepšie metalku. No takú sa mi proste v Trnave zohnať nepodarilo.
A druhá vec sedieť pri kazeťáku a čakať 45minút kým ti nahrá jednu kazetu ... No to je otrava. To sa mi už fakt nechce. Hmmmm ale asi mi nič iné neostáva.
Keby išiel niekto k tým pšondákom a bolo to CD v rozumnej cene tak to beriem.
Mayo napísal:ja sa vám čudujem na akých maličkostiach si potrpíte - "originál je originál",
ja som kúpil soňáka s CD na MP3, blootooth, aux in, 4x52W, DO a valím o sto šesť