... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peped napísal:Nie si sam koho takto dostalJa som tiež už jeden kupil a nepasovalo mi uchytenie.Chlapík vravel že to je ono i ked sa mi to na prvý pohlad nezdalo ale že vraj to môžem vratit keby to nesedelo a cez ss chcel 2000 a na mieste už 2500, no ale na konioec mi to dal za 2000. Starter samozrejme nepasoval a ked som mu volal tak nikdy nemal čas, stale sa vyhovaral a ked sme sa dohodli tak nedvihal mobil po 2 týždnoch som to vzdal a kaslem na nho, inak je odtialto s fora predáva tu viacero vecí pod 2-ma nickmi
![]()
mayo333 napísal:Peped napísal:Ja som tiež už jeden kupil a nepasovalo mi uchytenie.Chlapík vravel že to je ono i ked sa mi to na prvý pohlad nezdalo ale že vraj to môžem vratit keby to nesedelo a cez ss chcel 2000 a na mieste už 2500, no ale na konioec mi to dal za 2000. Starter samozrejme nepasoval a ked som mu volal tak nikdy nemal čas, stale sa vyhovaral a ked sme sa dohodli tak nedvihal mobil po 2 týždnoch som to vzdal a kaslem na nho, inak je odtialto s fora predáva tu viacero vecí pod 2-ma nickmi
![]()
daj aspon indiciu kto to je, alebo do ss aby sa dalsi poucili z tvojej skusenosti...dik
Peped napísal:Starter mi blbne už dlhsi čas, skusal som ho opravit ale nic v nom neni take co by javilo znamky poskodenia. Nevyskakuje pastorok, no vlastne vyskakuje ale nestihne natocit a hned sa schová debil. A teraz po novom je vyskocený stale a nechce sa ani za mariu schovat. Už som ho mal 3x vonku a vzdy to islo super asi tak týžden. Neviem ci ho mám dat spravit alebo kupit pouzitý.
Mál už niekto z vás taku chybu so starterom alebo podobnu a čo to stalo?
Za repas na výmenu chcu tí hajzli 11.000,-sktak neviem co by chceli za opravu.
dethXtreme napísal:prosim ta,napis o koho ide,lebo mam podobny problem zo starterom (toci,ale nevystrkuje) a mam ponuku kupit starter,tak aby som sa nahodou neojekabatil.mozes aj do SS dakujem :)