... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
synak napísal:Zdravim pani, presakuje mi tesnenie pod vekom ventilov (N52) a tecie to rovno na zvody a katy. Auto pojde samozrejme na fix problemu do servisu, problem je ale v tom ze hned po starte do par sekund sa zacne valit dost strasidelny dym ako sa smazi olej na zvodoch, moja otazka je ci sa moze olej na zvodoch vznietit a sposobit pripadne poziar. Pytam sa preto ci s tym mam risknut par km do servisu alebo mam radsej zavolat odtah..?
Dendo napísal:Asi by som to na tvojom mieste neriskoval... Take daco ako kamos s lanom uz v dnesnej dobe nefici?
TT-SIMIK napísal:Tolkym ludom tecie olej na zvody,ze o tom ani nevedia. Az ty cistlivi na smrad a dym:-))...Co som videl vsetky benziny,ci uz 4,6,8,12vlace ani jednemu ten olej nezacal horet...Aj ked nahoda je blbec,ale asi by som sa nebal s tym prejst par km....Ale to je iba moj nazor:-))
TT-SIMIK napísal:Ak by mu odtial valilo tolko oleja ze musi podkladat bandasku nepoviem ani slovo....ale este som nevidel take vicko co by pretekalo tak ze neviem co....pokial viem je normalne ze mu to dymi hned po starte,kedze zvody ma mastne a zvody su prve zerave......ale realne sa nic nestane ak to vyutiera a pojde jak clovek.....to hovorim zo skusenosti.....