... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
trunek napísal:ja mám tento olej v 540i a dal som ho aj do X5 ak si to nemýlim. Nevidím žiadne zhoršenie. Nerobím reklamu, ale kúpim ho aj nabudúce. Prečo? Sám neviem. Možno nie je o nič horší alebo lepší. Neviem. Ja som žiadne zhoršenie nepostrehol.
ViktorDDD napísal:teraz millers je top lebo to je NANO, o dva roky príde zas niekto s olejom ktoré bude lepšie lebo PIKO, a tak to pojde ďalej kým sa nevyčerpajú možnosti z tabuľky jednotiek
johnyfly1 napísal:a ako viete ze ten olej je ok ? ze auto stichne? to stichne kazde pri vymene oleja :) robil niekto nejake testy? :)
jurkyLE napísal:ten Millers nie je ziaden zazrak a je drahy, nechapem preco su z neho vsetci taky posraní
pouk69 napísal:kompre kupoval si tam? Mozes ten eshop odporucit? dik
runder napísal:
je to úplne normálne že to ide dopredu, kebyže sme sa v olejoch zastavili liali by sme stále to isté čo do starých škodoviek![]()
ViktorDDD napísal:
narážam na to označovanie, keď si prečítam tie dristy na ich stránke tak vážne pochybujem že to má vôbec niečo spoločné s nanotechnológiami, skôr to celé znie ako by to povedal Fuchs z teleshopu
akoby som čítal tie dristy o tej evans kvapaline