... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dodoIPD napísal:Za hodinu prace 30 Euro bez DPH, to si dovolim tvrdit ze je naozaj vela. V Bratislave take ceny niesu snad nikde.
Ked si zoberete ze v BMW beru cca 45 Euro s tym ze na kazdy ukon su normohodiny (vymena spojky 3h) a viete presne kolko zaplatite a nikto vam nebude uctovat to, co nerobil.
airbone napísal:
U nas v PO v BMW maju normohodinu za 80eur.....
Bol si niekedy v tom servise Bayernpartner? Tak sa tam chod pozriet, je to na vysokej urovni po vsetkych strankach a odbornou strankou a pristupom k zakaznikovi minimalne parkrat lepsie ako v autorizovanych bmw servisoch, kde sa ta len snazia za kazdu cenu odpalkovat, pretoze su lenivi, slabo plateni a nic sa im nechce.......
Myslim ze cena je ok, nie je to nejaky servis wartburgov, ale specializovany na bmw....
dave71 napísal:Po roku chodenia po Tempus Bavaria Košice,a Poprad a súkromných opravároch
už pri Tepluš Bavarii Košice a POPRAD na parkovisku nezaparkujem ani kolobežku !!!!!!!!
Tvária sa ako majstri sveta a po dvojtýždennom pobyte môjho 530d E60 len samé výhovorky
ako sa to nedá .... Do Popradu som s autom prišiel po vlastných a odišiel na odťahovke za 100 eur a s faktúrov 600Eur a doje....m autom.
V značkových servisoch nemajú servismani (amatéri nekompetentný meniči náhradných dielov) žiadnu motiváciu a veľkú fluktuáciu čiže za priem 3 mesiace. Ak sa s nimi bavím na tému bmw nemajú šajnu.Sú to zamestnaní nešťastníci bez záujmu.
Nechcem ohovárať len hovorím z vlastnej draho zaplatenej skúseností a vychádzam len z faktov
a nie mojich pocitov.
Radšej precestujem viac km do Zvolena do Bayern Partner (pozdravujem Braňa)
stále ma to vyjde lacnejšie a čo je hlavné,problém my vyriešili za čo iný po roku mi vytiahli len EURA z vrecka pomenili zbytočnosti čo som zaplatil a neporiešili nič.
V Bayern Partner sa do BMW fakt rozumejú z Braňom(majiteľ serv) keď rozprávam chytá sa v problematike vie o čom rozpráva baví ho to, z BMW technikou žije a hlavne používa rozum a vie súvislosťi. Špecializujú sa len na BMW
Značkový servis je len o veľkom šourume snobstve a image za iné pálky
Ak by bolo po mojom zobral by som im licenciu. Je to veľká hanba na BMW značku
a nefér pre majiteľov BMW