... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

aniel1
Autor témy
Auto: BMW 525XD,
Kraj: Košický

ODPORUCAM - Bayern Partner

Pondelok, 11. Júla 2011, 12:53

Ahojte chalani, nechcem tu niekomu robit reklamu ale mozem vam vrelo odporucit tento servis vo Zvolene. Bol som tam s autom na prehliadke + menit olej v prevodovke plus mi poodstanovali drobne zavady. Mozem tento servis iba odporucit perfektny pristup a jasne zrozumitelne odpovede. Cely cas som bol pri svojom aute a videl som co s nim robia. Chalani co tam makaju maju BMW auta v malicku. Ja mam konkretne E60 530XD 2007, sedan.
Som sice z KE ale privstal som si zrana do Zvolena. Avsak stalo to zato. Servis ako Tempus BMW v KE nikdy! Radsej dam viac na cestovnom ako potom neskor investovat do odflaknutej prace.
Tu je link:
http://www.bayernpartner.sk/servis.html

Užívateľov profilový obrázok
consiglieri
Auto: Mercedes GLS 63 AMG
Kraj: Trenčiansky

Re: ODPORUCAM - Bayern Partner

Pondelok, 11. Júla 2011, 20:56

Presne ako hovoris, s origo servismi sa to neda porovnat.

Boli ste nakoniec robit s Petom adaptaciu prevodovky, vsak ?

Ja som z Prievidze a takisto idem vzdy na servis do Bayernu do Zvolena lebo viem ze to stoji zato...

aniel1
Autor témy
Auto: BMW 525XD,

Pondelok, 11. Júla 2011, 21:32

ahoj neviem ci to bol Peto co bol som mnou na adaptaciu prevodovky ale bol to taky nizsi chalan...take kratke cierne vlasy...ale bolo vidno ze je doma s BMWeckami. Co som sa pytal mi stale vedel poradit..........

ONdr3j
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 14. Júla 2011, 10:42

jj suhlasim su to No.1, na brana a spol nedam dopustit, perfektne ceny, sluzby, no proste paraaada aj ked byvam 50km od nich vzdy tam zajdem na servis pretoze za to stoja ;-)
a jj to bol peto (teda ak sa nezmenil co som tam bol naposledy) :D
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

krejzi

Štvrtok, 14. Júla 2011, 11:29

suhlas. 100% spokojnost ;)

falconmt
Auto: BMW 320D E91

Štvrtok, 14. Júla 2011, 18:02

Presne tak oplatí sa prejsť pár kilometrov a mať istotu kvalitnej a rýchlej práce
ODPORÚČAM

Miro Kovačik
Auto: červené

Piatok, 15. Júla 2011, 00:41

100% spokojnosť , odporúčam :thumbup:

dedo1
Auto: Holup na masle

Sobota, 23. Júla 2011, 17:04

Dalsi spokojny zakaznik, odporucam vrelo... :thumbup:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 31. Júla 2011, 14:33

Za hodinu prace 30 Euro bez DPH, to si dovolim tvrdit ze je naozaj vela. V Bratislave take ceny niesu snad nikde.

Ked si zoberete ze v BMW beru cca 45 Euro s tym ze na kazdy ukon su normohodiny (vymena spojky 3h) a viete presne kolko zaplatite a nikto vam nebude uctovat to, co nerobil.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 31. Júla 2011, 16:23

dodoIPD napísal:
Za hodinu prace 30 Euro bez DPH, to si dovolim tvrdit ze je naozaj vela. V Bratislave take ceny niesu snad nikde.

Ked si zoberete ze v BMW beru cca 45 Euro s tym ze na kazdy ukon su normohodiny (vymena spojky 3h) a viete presne kolko zaplatite a nikto vam nebude uctovat to, co nerobil.

U nas v PO v BMW maju normohodinu za 80eur.....
Bol si niekedy v tom servise Bayernpartner? Tak sa tam chod pozriet, je to na vysokej urovni po vsetkych strankach a odbornou strankou a pristupom k zakaznikovi minimalne parkrat lepsie ako v autorizovanych bmw servisoch, kde sa ta len snazia za kazdu cenu odpalkovat, pretoze su lenivi, slabo plateni a nic sa im nechce.......
Myslim ze cena je ok, nie je to nejaky servis wartburgov, ale specializovany na bmw....

ONdr3j
Auto: 528iA

Nedeľa, 31. Júla 2011, 22:15

lol dodo kolkokrat si tam bol? asi ani raz, ked mne brano (majitel) povie ze material stoji napr 100, praca 50, tak na konci zaplatim 150, tak co je na tom cisle nepochopitelneho? mne to je absolutne ci sa s niecim bude mordovat 30 min alebo 2 dni, povie ze to bude stat tolko a tolko a basta figli motyka
a pokial tam budes chodit castejsie tak ti bude davat aj zlavy (ci na material alebo pracu) alebo ked to bude nieco mensie tak len kyvne rukou ze to je dobre
samozrejme a to nehovorim o tom ked nieco chces tak poradi, vysvetli a pod a bez poplatku ! :smile:
v BB neviem presne aka je normohodina ale pod 60€ asi tazko
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 1. Augusta 2011, 11:25

airbone napísal:

U nas v PO v BMW maju normohodinu za 80eur.....
Bol si niekedy v tom servise Bayernpartner? Tak sa tam chod pozriet, je to na vysokej urovni po vsetkych strankach a odbornou strankou a pristupom k zakaznikovi minimalne parkrat lepsie ako v autorizovanych bmw servisoch, kde sa ta len snazia za kazdu cenu odpalkovat, pretoze su lenivi, slabo plateni a nic sa im nechce.......
Myslim ze cena je ok, nie je to nejaky servis wartburgov, ale specializovany na bmw....

trefa do čierneho čo sa týka origo bmw servisov....... =D> =D>
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

dave71
Auto: BMW 535D Xdrive F10

Streda, 14. Septembra 2011, 19:31

Po roku chodenia po Tempus Bavaria Košice,a Poprad a súkromných opravároch

už pri Tepluš Bavarii Košice a POPRAD na parkovisku nezaparkujem ani kolobežku !!!!!!!!

Tvária sa ako majstri sveta a po dvojtýždennom pobyte môjho 530d E60 len samé výhovorky
ako sa to nedá .... Do Popradu som s autom prišiel po vlastných a odišiel na odťahovke za 100 eur a s faktúrov 600Eur a doje....m autom.

V značkových servisoch nemajú servismani (amatéri nekompetentný meniči náhradných dielov) žiadnu motiváciu a veľkú fluktuáciu čiže za priem 3 mesiace. Ak sa s nimi bavím na tému bmw nemajú šajnu.Sú to zamestnaní nešťastníci bez záujmu.

Nechcem ohovárať len hovorím z vlastnej draho zaplatenej skúseností a vychádzam len z faktov
a nie mojich pocitov.

Radšej precestujem viac km do Zvolena do Bayern Partner (pozdravujem Braňa)
stále ma to vyjde lacnejšie a čo je hlavné,problém my vyriešili za čo iný po roku mi vytiahli len EURA z vrecka pomenili zbytočnosti čo som zaplatil a neporiešili nič.

V Bayern Partner sa do BMW fakt rozumejú z Braňom(majiteľ serv) keď rozprávam chytá sa v problematike vie o čom rozpráva baví ho to, z BMW technikou žije a hlavne používa rozum a vie súvislosťi. Špecializujú sa len na BMW

Značkový servis je len o veľkom šourume snobstve a image za iné pálky
Ak by bolo po mojom zobral by som im licenciu. Je to veľká hanba na BMW značku
a nefér pre majiteľov BMW

maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Streda, 14. Septembra 2011, 21:26

dave71 napísal:
Po roku chodenia po Tempus Bavaria Košice,a Poprad a súkromných opravároch

už pri Tepluš Bavarii Košice a POPRAD na parkovisku nezaparkujem ani kolobežku !!!!!!!!

Tvária sa ako majstri sveta a po dvojtýždennom pobyte môjho 530d E60 len samé výhovorky
ako sa to nedá .... Do Popradu som s autom prišiel po vlastných a odišiel na odťahovke za 100 eur a s faktúrov 600Eur a doje....m autom.

V značkových servisoch nemajú servismani (amatéri nekompetentný meniči náhradných dielov) žiadnu motiváciu a veľkú fluktuáciu čiže za priem 3 mesiace. Ak sa s nimi bavím na tému bmw nemajú šajnu.Sú to zamestnaní nešťastníci bez záujmu.

Nechcem ohovárať len hovorím z vlastnej draho zaplatenej skúseností a vychádzam len z faktov
a nie mojich pocitov.

Radšej precestujem viac km do Zvolena do Bayern Partner (pozdravujem Braňa)
stále ma to vyjde lacnejšie a čo je hlavné,problém my vyriešili za čo iný po roku mi vytiahli len EURA z vrecka pomenili zbytočnosti čo som zaplatil a neporiešili nič.

V Bayern Partner sa do BMW fakt rozumejú z Braňom(majiteľ serv) keď rozprávam chytá sa v problematike vie o čom rozpráva baví ho to, z BMW technikou žije a hlavne používa rozum a vie súvislosťi. Špecializujú sa len na BMW

Značkový servis je len o veľkom šourume snobstve a image za iné pálky
Ak by bolo po mojom zobral by som im licenciu. Je to veľká hanba na BMW značku
a nefér pre majiteľov BMW

dave71: presne si to vystihol :thumbup:
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

lolko111
Auto: BMW730D

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 20:27

súhlas...... v bayernpartners sú chalani fakt odborníci..... rýchlosť,kvalita a dobrá cena.... a všetko pod kontrolou..... správni chlapci na bavoráky...... :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných