Cavte, meni tu niekto olej sposobom odcerpania stareho oleja cez kontrolnu mierku? Cez mec? Sposob kedy nieje potrebne zdvihat auto, oddeklovat a povolovat vypustnu skrutku. Ma s tym niekto konkretnu skusenost? Pripadne nazory na tuto techniku?
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je
jetzt? ex E39 523iA touring (sporak LPG) ex E36 coupe 320i
Tak myslim , ze tu ide o bmw a tam to pouzitelne je ,no ja to robim tiez po starom. Inac kamosi to tak robia. Ovela viac oleja ako pri vypustani ho tam aj tak neostane ak si clovek da zalezat. Skus a sam uvidis. Odsaj kolko sa da, potom povol vypustak a sam uvidis kolko este vytecie.
Na kazdom aute co ma rysku odsavame olej a vzdy vide da sa povedat vsetko,lebo riska smeruje k najnizsiemu miestu vo vani aspon u bmw...robime to tak roky:-)Cista praca....
Na kazdom aute co ma rysku odsavame olej a vzdy vide da sa povedat vsetko,lebo riska smeruje k najnizsiemu miestu vo vani aspon u bmw...robime to tak roky:-)Cista praca....
slovo odbornika so skusenostou mi staci.... kupujem odsavacku konecne nebude vymena oleja trvat hodinu aj s hranim sa okolo toho.
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je
jetzt? ex E39 523iA touring (sporak LPG) ex E36 coupe 320i