... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

boldenone
Autor témy
Auto: E30
Kraj: Bratislavský

Objednavanie suciastok z ebay.com ?!

Utorok, 11. Novembra 2014, 16:25

zdravim ma tu niekto skusenosti s objednavanim dielov / suciastok na bmw ??? konkretne by som si chcel kupit sportovu spojku na e39 m5 len sa bojim ze si objednam spojku a dojde mi krabica plna šlabikarov :D takze kazdu radu ocenim ako sa "neodrbkat"

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Re: Objednavanie suciastok z ebay.com ?!

Utorok, 11. Novembra 2014, 16:49

hlavne sledovať referencie predávajúceho, ak je to overený predajca a má kopu kladných referencií tak by si sa nemal oj*bať
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Novembra 2014, 07:02

jeden chalan tu na fore dal navod na registraciu a tusim aj ponuka pomoc pri nakupe cez ebay tak mozno by ti vedel povedat ze ako to je inak mne jeden kamarat vravel nieco take ze ty posles peniaze firme co sprostredkuvava obchod ona nakontaktuje predajcu ze ma od teba peniaze. predajca nasledne odosle balik. tebe pride domov ty si ho skontrolujes je na to urcita lehota a ked je to spravny diel a vsetko je v poriadku tak kontaktujes spolocnost ktora dovtedy drzi tvoje peniaze ze vsetko je v poriadku a az vtedy ona odosiela peniaze predajcovi. No radsej posnor tu na fore najdi toho chalana a on ti to urcite presne vsetko vysvetli

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 12. Novembra 2014, 07:58

ebay ma 30-60 dnovu garanciu kedze paypall patri ebay-u. objednas, chlap ti posle co chces, pride ti balik (najlepsie je si to fotit alebo nahravat aj je to draha vec - nieje to sice potrebne ale ja by som to tak pre istotu spravil) a ak tam nieje to co tam malo byt tak kontaktovat predajcu. ak ti predajca nereaguje kontaktujes ebay a oni ti poslu naspet prachy.

boldenone
Autor témy

Sobota, 31. Januára 2015, 12:18

chalani je normalne ze pri objednavani spojky je postovne 350eur ? ](*,)

ice.blade

Sobota, 31. Januára 2015, 14:49

bezne si predajcovia odrataju 100-200€ z ceny za tovar a slahnu to do postovneho len preto aby boli "lacnejsi" a ked to nedaju do postovneho narvu to do manipulacnych poplatkov... btw z USA vacsie tahsie baliky kurierom stoja slusne prachy, niet sa comu divit a potom si este na slovensku sgustne colny urad na cle a DPH

januar
Auto: e90 320i

Sobota, 31. Januára 2015, 15:05

Osobne taketo veci by som odtial neobjednaval. Dovod ak sa ty tam nieco dojebe kam to pojdes reklamovat? Take male prkotiny a ktore su lacne o.k ale ak by som mal dat 300€ za spojku tak neviem no. A postovne maju bohuzial niekto tak nastavene aj ked cena postovneho je nizsia. Predavajuci si urcuje cenu postovneho.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 1. Februára 2015, 08:40

Typicke komunisticko-paranoidne spravanie slovakov. Ze nieco objednam a oni mi posli tehlu.....
Na ebay nakupujem a predavam uz 8 rokov a kupil som odtial naozaj vela veci a urcite aj drahsich ako 300e a nikdy som nemal problem zeby mi nieto poslal krabicu so slabikarmi. System ochrany je totiz taky, ze predajca taha stale za kratsi koniec, ale tuto politiku si tam treba nastudovat.
Este k prispevku vyssie, paypal uz nepatri pod ebay (zasa sa so sebou rozlucili) a doba ochrany po nakupe nie je 30-60 dni ale 45 dni.
Kupujem prevazne z nemecka - ebay.de Nevidim dovod objednavat veci z usa kvoli drahemu postovnemu a clu.

Andrew0107
Auto: e30 3xxi

Nedeľa, 1. Februára 2015, 14:02

Sice ti neporadim s ebay-om ale mozno si vyberies nieco TU ...

BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 2. Februára 2015, 11:51

pridavam sa k Airboneovi, je tam ochrana kupujuceho a to na vysokej urovni, takisto som tam otocil uz par tisic € treba vediet, co sa tam oplati, casto treba porovnavat aj to postovne, ktore spomenul ice.blade
ebay nie je o nic tazsi/narocnejsi ako normalny webshop, len su to aukcie..princip je rovnaky, objednanie(vyhra aukcie), zaplatenie - kreditky/paypal najbezpecnejsie a dorucenie + vase hodnotenie

ak kvoli predsudkom nechces nakupovat na ebay, tak nejazdi autom - kvoli vyfukovym plynom, nekupuj lieky kvoli konspiracnym teoriam...to je to iste :-&
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

Imi
Kraj: Košický

Utorok, 3. Februára 2015, 16:11

Ak by si potreboval nieco objednat cez eBay alebo aj cez ine stranky, kludne ma kontaktuj ;).

boldenone
Autor témy

Utorok, 3. Februára 2015, 19:51

Imi napísal:
Ak by si potreboval nieco objednat cez eBay alebo aj cez ine stranky, kludne ma kontaktuj ;).

Objednat si to viem aj sam. Raz som objednaval odtial vystroj na motokros ale ak vies nieco spravit s tym nezmyselne drahym postovnym tak sa rad ozvem

Imi
Kraj: Košický

Utorok, 3. Februára 2015, 19:53

boldenone napísal:

Objednat si to viem aj sam. Raz som objednaval odtial vystroj na motokros ale ak vies nieco spravit s tym nezmyselne drahym postovnym tak sa rad ozvem

Kuzelnik nie som, ale stale je nejaka cesta ako vyhoviet. Ci v DPH alebo v postovnom...

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Utorok, 3. Februára 2015, 20:04

Bral niekto z ebayu disky? Na leto nieco zhanam a napadla ma moznost skusit pozerat ponuky aj mimo Sr.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných