... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Fuxxo napísal:jak pozeram, tak viac ludi tu ma problemy s brzdami na 30d, hmmm.... jedna vec je, ze su tie brzdy dost velke, ved priemer je jak na M3, takze to ze su horuce to bude asi aj tym, a podla mna je to normalne..
ale.. ja som auto priniesol z nemecka so zvlnenymi kotucmi a kvoli tomu mi ani nedali STK, a pritom ked som isiel na druhu (neboli love na brzdy) tak mi povedal ze ten kokot mi to preco nedal, ze hodnoty su okej.. takze ucinnost bola v poriadku, ked som brzdy vyhodil, tak to aj bolo vidiet ze platnicky aj kotuce boli v pohode uplne.. aj vpredu aj v zadu..
ale ja cely nateseny, objednal som EBC brakes sadu za cca 500€ na cele auto platnicky plus kotuce.. take lepsie som si hovoril, sak drazkovane + lepsie platnicky.. vymenil som to a za par tisic km zase vibruju do pice..
jedna chyba ktoru som spravil, ze som nevymenil brzdovku.. ale uz mam doma hadice ocelove + kvapalinu, tak pevne verim, ze to pomoze :-/ a ked nie tak kotuce idu na sustruh a stiahnem z nich kolko bude treba.. ked ani to nepomoze tak to jebnem do vahu cele jak to je..![]()
![]()