nechcem zakladat novu temu ked tato je mojmu problemu dost podobna...mam problem so starterom.ked otocim do polohy startovania tak to urobi len "bzzzzzzzzzz....CUK"...a dost...na 2,3X vecsinou naskoci...ale dost ma to sere...bojim sa ze jedneho dna nenastartujem vobec.najvecsia sranda na tom je,ze som s tym bol v servise...vycistili ho,a asi 2tyzdne to islo v pohode...a dnes to zase zacalo blbnut...myslite ze to je len starter?teda co okrem startera by to mohlo byt?dufam ze len ten starter.kolko ma asi bude stat "novy"?popripade nemate niekto nejaky poruke? ide o e36 318i motor M43.dufam ze si to tu niekto vsimne a nebudem musiet zakladat novu temu....a este jedan vec.mohlo by to byt baterkou?je dost stara.moze byt ze nestaci na vystrcenie pastorka???a este nieco,zda sa mi,ze to lepsie chyta ked mam vyradenu rychlost a nohu dole zo spojky.ale myslim ze to s tym nic nema

no tak vie mi niekto poradit? dakujem!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
prosim vas,chcem sa spytat.moze mi starter dolamat zuby na zotrvaku?lebo pokial viem,starter ide priamo na zotrvak.stale mam problem zo startovanim,ako som pisal vyssie.preto ma napadlo,ci nemouz byt vylamane zuby na zotrvaku?ci to nie?ale nerozumiem tomu.niekedy chiti v priebehu pol sekundy na prvu supu,aj 5X za sebou,ale niekedy roztoci motor az na 2-3 pokus...(co to robi,som opisal vyssie.myslim prejavy startera).pomozte ak niekto vie.mam zhanat starter,alebo to moze byt nieco ine???dakujem!!!!