... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
adko
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Nazor na olej BP

Pondelok, 26. Októbra 2009, 18:02

Martin46 napísal:
daj tam 0W30 Castrol EDGE... lejem ho aj ja original do 330i e90 a super, je riedky, takze maze od zaciatku. Tieto motory su uplne inac robene, proste vnutorne odpory, vole atd. Vsetko je projektovane na redsi olej. To mi povedal chlap co ma servis na BMW, takze asi vie co hovori.

Keby tento olej nalejes do nejakeho 20 rocneho auta, tak by ho zralo ako dive, ale do modernych motorov patri take cislo, ake pise vyrobca

ja viem co tam ma ist .. ze do novych modernych motorov maj ist lahkobezne oleje .. castrol nechcem .. rozhodujem sa medzi BP a Aral

adko
Autor témy

Utorok, 27. Októbra 2009, 11:15

VK-Tomáš napísal:
Ja som ho mal v 330d a nemal som nijaký problém, teraz som dal Castrol a to len preto lebo je viac rozšírený a BPčko je dosť problém len tak kúpiť niekde napr. na benzinke.

co Ti to zere olej alebo co ? :) ja mam vzdy v kufri litrovku oleja takeho aky tam mam ... ale este som nedolieval ani raz netrebalo ..

adko
Autor témy

Utorok, 27. Októbra 2009, 11:49

VK-Tomáš napísal:
Nie len mi menili v servise a nedali mi na dolievanie a ja som zháňal ak by náhodou trebalo, zohnal som a netrebalo :lol:

jaj tak :) no mne zatial vzdy dali normalne jednu flasku litrovu :)ale tak ono ked na pumpe kupis aj inu znacku nic sa nestane .. radsej doliat aj madit ako ist bez oleja :)

miro1234567890
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 18. Augusta 2012, 13:10

daj tam castrol edge 0W-30 ,čo patrí pod koncern BP. Neviem, čo riedkosťou myslíš,ale zamieňaš si viskozitné vlastnosti oleja asi z medom. Potrebuješ olej s rýchlym nábehom tlaku a mazania ,teda nejaký "hustý" by to nezvládol....číslo ako 0W-30 vypovedá a štartovatelnosti alebo použitelnosti oleja pri rôznych klimatických podmienkach ,nie o akejsi hustote oleja počas chodu motora....EDGE je najvyššia rada olejov castrol ,teda nie je o čom váhať...http://www.webareal.sk/extraolej/eshop/ ... e-0W-30-4L

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných