... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
xondrovicd napísal:Potreboval by som navi DVD pre BMW 118d (e87) linky čo nájdem hore všetky nefungujú asi 3-4 su zmazané nenajde sa niekde nový upload ? ďakujem
renecek napísal:Ahojte,
kamarát začal generovať FSC kódy pre BMW navigácie.
Viac info na https://www.facebook.com/bmwfsc
neberte to ako reklamu, je to len informatívny charakter :)
PeqpeK napísal:kamarat je pekne drahy podla toho co mi ponukol
typek s nickom shemale01 to dava teda o dost lacnejsie
renecek napísal:Neviem, nevyznam sa.. Ja som to mal za kavu
Mimochodom prave mi napadlo, funguje vam automaticka zmena rezimu den/noc? Ja som si napr. zaskrtol nocny rezim a mapa sa nezmenila, stale je svetla.. Malo by to ist aj automaticky nie?
local napísal:Edit: tak nejde to ani z usb kluca.. Pripojil som ho a nic sa nedialo..
Edit 2: ani s DVD-R mi to auto vobec nenacita. Vlozim DVD1 a nic sa nedeje
local napísal:Ja som dnes updatoval mapy, je to CIC Europe_PREMIUM_2014-1, stiahol som cez torrent http://thepiratebay.sx/torrent/9053395/ ... IUM_2014-1 3 DVD, nahral som ich podla prilozenych instrukcii na USB (stacil aj 16 GB a 8 GB kluc - na 1 DVD musi byt 16 GB kluc), FSC som si kupil od jedneho z mnohych ludi na internete, odpovedal na mejl do 3 minut, do 5 minut som mal FSC za 50$ cez paypal. update bol jednoduchy, stacilo strcit usb do auta, auto si to samo naslo, akurat to trvalo hadam 2 hodiny (ale popri tom som robil aj ine veci)
mam E60 LCI 09/2009
jozinko napísal:
A kde si zohnal kluc od koho? Mozes mi poslat kontakt? Dik
shemale01 napísal:Pokud by někdo potřeboval FSC kód (aktivační kód pro CIC navigace) tak stačí napsat, je možné generovat pro všechny verze - Move, Motion, Premium, Next. Samozřejmě pro aktualizaci 2013-2. Jsem schopen nabídnout i neomezenou LIFETIME verzi. Kódy generuji přímo v BMW a fungují.
Ceny:
* FSC - 35 EUR,
* LIFETIME FSC - 70 EUR
Piště, určitě se domluvíme :-)
jozinko napísal:
Ahoj, stahujem si verziu navi 2014-1 a potrebol by som FSC kod. Original v aute (E90 6/2011) mam verziu BMW Road Map Europe Motion. Stiahnuta by mala byt 2014-1 Premium. Neviem ci je mozne ju nainstalovat, alebo musi byt len Motion? Aky je rozdiel? Mozes poslat blizsie info k ziskaniu FSC kodu? Dik