... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dj_jany napísal:mam taky problemyk s hudbou v aute. e46.mam 16:9 navigaciu ale len kazetovy prehravac. da sa tam pridat wechsler? v menu navigacie ale cd nieje. a v kufri tiez nieje ziadna predpriprava na cd.![]()
![]()
airbone napísal:Ja som to mal tiez tak na e39. Samozrejme ze menic sa pridat da, potrebujes ho len zohnat. V menu ti ukaze cd az ked sa pripoji menic.
Menic sa pripaja dvoma kablami - jeden sa musi ponapajat uz do existujucej zasuvky na radiu (ktore mas v kufri vzadu vlavo - taka kovova krabica) a dalsi kabel je pre napajanie, ten sa napaja do jednej zasuvky ktora je za navigacnym komputrom vzadu (nepamatam si teraz jej presne oznacenie) a aj na kostru auta - v pripade e39 na skrutku co drzi zadne svetlo. A ficis....
Neviem aky mas kryt vlavo, ci nepotrebujes novy tapec, ktory ma miesto aj pre cd menic (ja som mal uz ten pre cd menic).
To zistis velmi rychlo. Ten si mozes objednat u bmw, nestoji vobec majland. Ale ako hovorim, je aj moznost ze ho uz mas.
No a posledna vec je ze potrebujes take dve konzoly na uchytenie menica vzadu, ktora sa tam priskrutkuju a do nich sa priskrutkuje menic. Tie konzoly v BMW stoja tusim okolo 80sk jedna.
Ak by si potreboval presny BMW EBA navod ako nato (v anglictine), tak hukni na ss svoj email.