... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
airbone napísal:Keď to bolo na mňa myslené tak som len napísal chalanovy čo mi ten motor zere.Ja spotrebu neriesim je mi to jedno lebo najazdim málo km. A teraz môžem ja napísať na teba ze tu vytahujes autá z dušou...bohužiaľ dnešné autá sú vergle a bmw sa kupuje už len na image lebo kvalita je nulová.Robím v strojarine a vidím čo sa deje...Inac je mi velmi luto, ze v tejto teme sa zasa riesi furt to iste - spotreba. Kto kolko a aku mal spotrebu do tej doliny, do takej doliny, po takej dialnici apd...... Smutne... Tu Lidl, tu Kaufland, tu dedina, tu Jednota, tu taky jogurt, tu take maslo.. Proste primitivny postkomunisticky slovensky narod....... Stale rozpravat len o setreni a zobraceni.. Alebo najlepsie, ako nejakeho benzinoveho zruta prerobit na plyn, alebo na ovos/psenicu. Na tomto klube sa neda bavit o technike, vyvoji, tradiciach, motoroch, a laske k urcitymi autam, lebo vsetko skonci bud spotrebou, alebo debatou benizn vs diesel.......
Speed320i napísal:Nerieš! Celý svet to rieši a dospel k turbomotorom... Ale vidno, že niektoré tradície sa jednoducho nevytratia. Chvaaala za atmosféry! Alebo aj toto budeme riešiť? Čo je lepšie atmosféra alebo preplňovanie?! Ja myslím že netreba a je to každému jasné![]()
Tá V12ka musí byť hardcore! Závidím (ale len v dobrom hehe) Odkiaľ sa vlastne vzala prvá V12ka? Myslím že to bola M70B50 nie?!
airbone napísal:Ty úbohý chudák...Inac je mi velmi luto, ze v tejto teme sa zasa riesi furt to iste - spotreba. Kto kolko a aku mal spotrebu do tej doliny, do takej doliny, po takej dialnici apd...... Smutne... Tu Lidl, tu Kaufland, tu dedina, tu Jednota, tu taky jogurt, tu take maslo.. Proste primitivny postkomunisticky slovensky narod....... Stale rozpravat len o setreni a zobraceni.. Alebo najlepsie, ako nejakeho benzinoveho zruta prerobit na plyn, alebo na ovos/psenicu. Na tomto klube sa neda bavit o technike, vyvoji, tradiciach, motoroch, a laske k urcitymi autam, lebo vsetko skonci bud spotrebou, alebo debatou benizn vs diesel.......
brano926 napísal:Nepomylil si si internetovu stranku?Ty úbohý chudák...
airbone napísal:Ja som za spoplatnenie klubuNepomylil si si internetovu stranku?
Dpc admini, preco tu na forum maju pristup aj hlboko primitivni jedinci? Vsak stacilo by dat pri registracii kontrolnu otazku kolko je 3+4 a bol by pokoj, tieto jednobunkove organizmy reagujuce len na svetlo a tmu, by z tade vymizli....
ice.blade napísal:tema sa vola Najlepší benzínový motor v BMW?! prosim respektovat nazov temy
rapidwinner napísal:S85B50A.