... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BAVORAK009 napísal:Tak a vyfuk je na svojom mieste.Zvuk podla mna superny a vyzor musim este upravit no do zajtra to nestihnem.Fotku nebudem posielat ved zajtra v Piestanoch si to omrknete.
BAVORAK009 napísal:Tak a vyfuk je na svojom mieste.Zvuk podla mna superny a vyzor musim este upravit no do zajtra to nestihnem.Fotku nebudem posielat ved zajtra v Piestanoch si to omrknete.
Valdes napísal:BAVORAK009 napísal:Tak a vyfuk je na svojom mieste.Zvuk podla mna superny a vyzor musim este upravit no do zajtra to nestihnem.Fotku nebudem posielat ved zajtra v Piestanoch si to omrknete.
Ale mohol by si niečo priložiť aj pre tých čo nejdu do PiešťanPs chalani nič v zlom len stále som sa nič nedozvedel okrem rady Diabla že katalyzátor to asi nevyrieši... No ja nemám veľmi na výber asi to predsa len risknem
Ináč mne osobne sa ten zvuk páči aj keď je taký hlasnejší ale poznáte ludí najme tých závistlivejších....a to už nehovorím o susedoch
arny318is napísal:BAVORAK009 napísal:balino napísal:BAVORAK009 napísal:Tak a vyfuk je na svojom mieste.Zvuk podla mna superny a vyzor musim este upravit no do zajtra to nestihnem.Fotku nebudem posielat ved zajtra v Piestanoch si to omrknete.
budeme hrkotat?
jo
ma zvuk ako 3liter![]()