... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Arnost napísal:nedokáže naštartovať, alebo zostať naštartované?
možno blbosť ale aj keby sa tam dalo podávacie čo by tlačilo trochu viac, nevráti sa to cez prepady? v tom prípade by to nebol problém tam dať podávacie
ViktorDDD napísal:konkrétne o aký motor sa jedná?
keď ide o 2,4TD M21 s mechanickým čerpadlom tak by som tam v tom prípade dal podávacie čerpadlo z TDSka, ale či môže pracovať nepretržite to neviem, v TDsku je to riešené cez relátko a čerpadlo sa zapína len keď treba
ViktorDDD napísal:kamoš má 525TD(m51) ale s mech. čerpadlom z 2,4TD a podávacie tam ostalo v nádrži ako bolo takže z toho 525TD a auto mu štartuje bez problémov len neviem či má to čerpadlo zapojené aby nepretržite tlačilo alebo cez nejaké relátko, alebo možno ani ho nemá zapojené len tam ostalo na paráduskúsim sa ho najbližšie spýtať
inak keď to nedokáže samo natiahnuť naftu z nádrže tak by mohol byť niekde problém aj s vedením nafty že to ťahá falošný vzduch a padá nafta lebo aj elektrické čerpadlo sa zaobíde bez podávacieho keď je v nádrži aspoň 20litrov nafty tak si ju samo natiahne, tak mechanicé by s tým nemalo mať vôbec problém
antonvrabel napísal:urob podavacie na vypinac.ked budes chciet zapni ked nie vypni
MCbucik napísal:presne to iste pajero 2,8 TD mame doma a presne aj ten isty problem..a mechanik to vyriesil tak ze tam dal nejake pridavne cerpadlo z Fiatu sa mi zda a ide nepretrzite po otoceni kluca..a odvtedy ziadny problem..a co som spozoroval tak priblizne kazde 2 roky ho menime to cerpadielko..
BMino napísal:
ono sa mi zda, ze cerpadla na pajerach sa vsetky kazia tak istonajprv "podavacia cast" a potom zacne tlacit naftu do oleja a olej do nafty
to dorobene cerpadlo, ale moze pretlacit semering v cerpadle
![]()
takze uz mam cerpadlo vyhodene (to bola jebacka) a caka na repas
MCbucik napísal:
no bude to asi tak ze kazde jendo pajero raz tak skonci ze bud nove cerpadlo co je dost vysoka ciastka alebo repas..tak isto to asi aj nas caka von cerpadlo a repasovat..inak potom mozes do SS mi hodit co ta vyslo repasovanie a kto ti to robil...dakujem..