... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
mattto
Autor témy
Auto: BMW 528i E39
Kraj: Žilinský

Maximalne otacky 528i

Nedeľa, 9. Mája 2010, 22:34

Cawte,mi praskla hadica od chladica ale nebol cas ju vymenit tak som tak sa neaky cas jazdilo tak,nic dramaticke obcas doliat vodu(len taka dierocka),ale od cca tej doby to newiem presne mi klesli max. otacky motora na 5300ot/min newiem ale ci to bolo v tedy lebo to zase niesu neake otacky ktore pouzivam stale :Dtak ale obcas sa hodia a chyba ich zvukova kulisa :D.Neviete cim to moze byt sposobene popripade ci to moze mat suvis s prasknutou hadicou lebo ta striekala vodu na lavu stranu motoroveho priestoru,inac je elektrika v poriadku :)Motor sa nepriehrial ziadne ine mech. vady su neni tak dufam ze som nic neznil tym ze tam unikal tlak,ale vody tam stale bolo dost to som si strazil.Bolo aj na diagnostike a nic sa nenaslo.

Za odpovede Dakujem

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Maximalne otacky 528i

Nedeľa, 9. Mája 2010, 22:56

toto nechapem

naco vymenit hned hadicu za par €, ale radsi potom diagnostikovat, a menit veci za par desiatok, stoviek €

mattto
Autor témy
Auto: BMW 528i E39
Kraj: Žilinský

Re: Maximalne otacky 528i

Pondelok, 10. Mája 2010, 07:08

No ja som si tiez nemyslel ze to dojde tak daleko,no som mal naplanovany aj vacsi servis sa menil olej,capy,ramena,platnicky,geometria,.... tak ze sa to spravy zaroven s tym len este aj ta posrata hadica prisla az po 1,5 tyzdni a to skoro vsetko ostatne bolo na druhy den.Na diagnostiku by to slo tak ci tak pre problemy s ABS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných