... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TT-SIMIK napísal:ved to, zhaname teraz s mechanikom motor z E60 od znameho (od cudzieho sa ani neda), ale mu to trva... ach jaj.. orig. diely v BMW vypocitane na 2450Eur s DPH (bez prace)Treba kupit motor co sa da vyskusat a prezriet....Nie vzdy je to lahke....

učite aj v BA su spolahlive servisi :)  ktore to urobia kvalitne a za dobru cenu.    škoda že to nema ako M57 retaze v predu ako aj nova B57 BMW 7 G11/12.      N57 vychazdal zos N47
 učite aj v BA su spolahlive servisi :)  ktore to urobia kvalitne a za dobru cenu.    škoda že to nema ako M57 retaze v predu ako aj nova B57 BMW 7 G11/12.      N57 vychazdal zos N47 

. kopa prace. Simik som to iba orientačne :)  videl som ako v Honde menia rozvody na BMW x5
 . kopa prace. Simik som to iba orientačne :)  videl som ako v Honde menia rozvody na BMW x5  a tam to vraveli cca 500e
  a tam to vraveli cca 500e  je to dost lacno .viem že taka vymena rozvodou stoji cca 1000e .  je stým dosť prace.
  je to dost lacno .viem že taka vymena rozvodou stoji cca 1000e .  je stým dosť prace. Dík Futy
 Dík Futy