... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
SurrendeR napísal:mne to tiez pri minusovych teplotach pri studenom starte vyleti na nejakych 1800-2000rpm podrzi sekundu a klesne dole na 1100 a postupne klesa na 800. za tepla to vybehne pri starte len na 1000 a potom to pekne drzi pri 650-700
skusim to natocit ked bude este zima..
hessy napísal:Ked ti to xaklepe tak to.tipujem na hydrostely... vyletiet otacky vyletia ale tak max okolo 1500 nie 2300... nechcem strasit ale nieco podobne som mal.na mojom.a vrch motora bol na sracky..
hessy napísal:Hydrostely, gufera ventilov neskor prdla aj hlava... dalo sa dole vekobventilov motor vo vnutry bol.volaky medeno oranzovo zlaty sem tam hrdzavy a tak podobne... som sa divil ze to auto vobec chodilo.. po nastartovani buchalo, hydrostely zaklepali neskor uz klepkalo stale.. sem tam si zozralo celu olejovu napln pri nakladacke modro cierny dym... katastrofa
SurrendeR napísal:snazil som sa to nejak zachytit..
to s pridavanim otacok, ked pustim plyn a zosliapnem spojku je tam slabo vidiet..
pocitovo je to ine, lebo asi sekundu to drzi otacky kym to klesne... za ten cas kedy drzia otacky alebo idu jemne hore, ekonomer ide dole..
najlepsie je to vidiet v 2:18 , tam som radil z 4 na 5