... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
michaltt napísal:Vies poradit aj postup montaze ? Mam na mysli to, ako ma byt otocene popripade nejake tipy
michaltt napísal:ABS kruzok ? Tell me whats that pls![]()
Rovnako vyzera aj zozadu.
michaltt napísal:Jedná z najkvalitnejších ložísk sa vyrába na Slovensku. Viem že do prvovýroby kombajnov John Deere sa montujú iba Slovenské ložiská a naozaj tam dostávaju zabrať tie ložiská.2 roky dozadu som menil loziska (zadna naprava, e46). Chcel som FAG ale predajcom mi bolo oznamene, ze Ruville je rovnakej kvality. Kedze som nebol opatrny ako teraz, kupil som teda Ruville. Ked dorazili, na lozisku bolo vyrazene Made in Slovakia. Dal som ich prelisovat a po cca 100km zacali hucat znova. Spolujazdcova strana je na tom hrozne a soferova +- v pohode. Rozhodol som sa ze ich vymenim za FAG. Loziska som objednali a cuduj sa svete - Made in Slovakia.
Kedze do lozisk nevidim, vie mi niekto povedat, ci sa vyrabaju na slovensku ? Na zahranicnych foarch som videl FAG loziska ale made in Germany. Mam trocha obavy ich tam davat, kedze s jednym "made in slovakia" vyrobkom uz jednu zlu skusenost mam a po skoro 2 rokoch hucania v interieri nechcem stupit do tej istej mlaky.
Mohlo sposobit hucanie aj neodborna montaz lozisk ? Viem, ze loziska sa len "prelisuju" ale myslim si ze existuju aj nejake postupy, ako sa to ma robit a pri ich nedodrzani moze dojst k podobnej situacii ako u mna.
Dakujem za rady a postrehy.
edit : vyzera to tak ze FAG aj Ruville patria pod Schaeffler
http://www.schaeffler.sk/content.schaef ... /index.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;