Piatok, 8. Júla 2011, 20:55
Tak plnicka by mala fungovat tak ze najprv odsaje co ostalo a potom tlaci nove. Len je otazka ci auto nebolo burane, klimatizacny okruh otovreny, dehydratator v pecku, pripadne bordel v kondenzatore ci expanznom ventile, toto vsetko vie robit sarapatu. Ale rozhodne by som skocil za niekym, kdo sa v tom poriadne vyzna. A prehliadne cely klimatizacny okruh.
S tym vykonom neviem neviem, kompresor odobera stale rovnaky vykon, e46ka by mala mat este kompresor s el.magnetickou spojkou cize bud vypne alebo zapne , nic ine nepozna. Ak ma uz ale novsi typ s tym ze sa v samotnom kompresore meni nejak zdvih, nevyznam sa v tom poriadne, tak vtedy odobera viac ci menej vykonu.
Skor ale by som mal pocit, ze predtym ako ti nesla, ani kompresor nezopinalo, cize zaidna strata vykonu, teraz ti pusti aj kompresor, zozerie urcitu cats vykonu a ty to citis. Je to citit, no ale aby to bolo nejake vyrazne na 2.5ke je dost otazne. Ale tak kazdy mame ine subjektivne pocity, najlepsie naozaj ist za sikovnym majstrom co sa v tom vyzna.
Nur Original ist Legal.