... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Autor témy
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Re: LED ziarovky do hlavnych svetlometov

Pondelok, 3. Júna 2013, 10:03

Hello chlapi

takze je tu nova verzia, ktora takmer uplne odstranuje problemy prvej generacie - prva generacia mimochodom na niektorych autach svietila velmi slusne, na niektorých hlavne so sosovkou to bolo nie optimalne

ako sudruh Crumar spravne identifikoval
1. absencia pasivneho chladenia - trojnásobný objem kovu + pasívny chladič
2. pouzitie maleho rotacneho ventilatora, prietok vzduchu - tieto ventilatory sa masívne používajú v PC, na procesoroch atď... sú spoľahlivé a majú minimálny odber
3. nulovy prisun chladnejsieho vzduchu pre ventilator - nová verzia má hliníkový kus priamo chladený ventilátorom. Mnozstvo vzduchu vo svetle je dostatočné pre ochladzovanie
4. odide ventilator, cip urcite zhori - ako som pisal, odist moze cokolvek na aute.. tie ventilatory su spolahlive
5. dodatocne osadeny coolimator s cca 180 stupnovym vertikalnym a horizontalnym vyzarovanim, ktory osvetluje len polovicu paraboly, zvysne vyzarene svetlo je len slaby odraz - nový model má dva LED čipy menšej velkosti (priemer totožný ako veľkosť vlákna v žiarovke) takže jedná sa o naozaj plnohodnotné svietenie
6. zmeny v ohnisku kvoli rozmeru LED cipu - ako som písal o riadok vyššie už je rozmer čipov odpovedjúci H7

edit: je tam ochrana pred prehriatím, ochrana pri poruche ventilátora... takže všetko dotiahnuté do konca.

--- tu su nejake foto + komenty zakaznika --
- dalsie foto budu este dnes

Svietivost - v noci som to len raz skusal za sucha a vyzeralo to byt v pohode, nie je to extrem ako pri xenonoch ale ani horsie ako som to mal so ziarovkami Night Breaker takze spokojnost-vsadil som na dlhu zivotnost – tieto Night Breakery mi odchádzali kazdých 5000km.
Verdikt – doporucujem a ak mate zaujemcu s Kiou ceed 2012-tak to mozete poskytnut ako recenziu, pripadne ak davate veci na web tak to tam mozete zavesit;
Na teraz vsetko, sorry ze az teraz sa ozyvam ale fakt nebolo kedy, prajem hodne zdaru a ak vam pri kave vyda – odpiste, potesi.
Prílohy
new H7 1800lMS (8).JPG
new H7 1800lMS (8).JPG (58.72 KiB) 1121 zobrazení
new H7 1800lMS (5).JPG
new H7 1800lMS (2).JPG
new H7 1800lMS (2).JPG (80.45 KiB) 1121 zobrazení
Naposledy upravil/-a Martin46 v Utorok, 4. Júna 2013, 11:30, upravené celkom 1 krát.

Martin46
Autor témy
Auto: BMW 130i +Quaife

Pondelok, 3. Júna 2013, 12:49

dalsie foto - testovane na Mini Cooper

- hranica svetla a tmy rovnaka
- svetelny kuzel vacsi smerom dole
- svetla viac

:D
Prílohy
DSC_2984.JPG
DSC_2983.JPG
DSC_2982.JPG
DSC_2994.JPG
Vľavo LED vs. vpravo klasická žiarovka H7

mareko258
Auto: BMW E61

Pondelok, 3. Júna 2013, 21:03

mal som ich cest vidiet ako prvy ked dosli do predajne....fakt to svieti brutalne.....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

gtit
Kraj: Košický

Nedeľa, 13. Októbra 2013, 11:01

Zdravicko. Rad by som zmenil farbu na mojom dennom svieteni z tej zltej na bielu alebo do modra ako na foto. Co by tam bolo najlepúsie dat? Nejaky link by potesil :-)
http://3.bp.blogspot.com/-NFT5ymUfyIw/TxW8sVEN14I/AAAAAAAAACQ/l0rrZnYeAns/s1600/335020tb7.jpg

caknakist
Auto: E38
Kraj: Zahraničie

Streda, 16. Októbra 2013, 20:36

teda...já nechci kazit kšefty, ale ta fotka minicoopera jak to svítí na strop....tak to je obrovská tragédie. Světlo všude, ale v menší intenzitě.

alfi666

Sobota, 19. Októbra 2013, 19:15

caknakist napísal:
teda...já nechci kazit kšefty, ale ta fotka minicoopera jak to svítí na strop....tak to je obrovská tragédie. Světlo všude, ale v menší intenzitě.

tak tak... za taketo pic..viny by mali brat technicaky... svieti to vsade len nie tam kde ma

Mali sa vam svetla?.. kupte poriadne auto zo xenonami, resp. dajte si opravit xenony ked uz mate a nevymyslajte blbosti ](*,)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných