Hello chlapi
takze je tu nova verzia, ktora takmer uplne odstranuje problemy prvej generacie - prva generacia mimochodom na niektorych autach svietila velmi slusne, na niektorých hlavne so sosovkou to bolo nie optimalne
ako sudruh Crumar spravne identifikoval
1. absencia pasivneho chladenia -
trojnásobný objem kovu + pasívny chladič2. pouzitie maleho rotacneho ventilatora, prietok vzduchu -
tieto ventilatory sa masívne používajú v PC, na procesoroch atď... sú spoľahlivé a majú minimálny odber3. nulovy prisun chladnejsieho vzduchu pre ventilator -
nová verzia má hliníkový kus priamo chladený ventilátorom. Mnozstvo vzduchu vo svetle je dostatočné pre ochladzovanie4. odide ventilator, cip urcite zhori -
ako som pisal, odist moze cokolvek na aute.. tie ventilatory su spolahlive5. dodatocne osadeny coolimator s cca 180 stupnovym vertikalnym a horizontalnym vyzarovanim, ktory osvetluje len polovicu paraboly, zvysne vyzarene svetlo je len slaby odraz -
nový model má dva LED čipy menšej velkosti (priemer totožný ako veľkosť vlákna v žiarovke) takže jedná sa o naozaj plnohodnotné svietenie6. zmeny v ohnisku kvoli rozmeru LED cipu -
ako som písal o riadok vyššie už je rozmer čipov odpovedjúci H7edit: je tam ochrana pred prehriatím, ochrana pri poruche ventilátora... takže všetko dotiahnuté do konca.
--- tu su nejake foto + komenty zakaznika --
- dalsie foto budu este dnes
Svietivost - v noci som to len raz skusal za sucha a vyzeralo to byt v pohode, nie je to extrem ako pri xenonoch ale ani horsie ako som to mal so ziarovkami Night Breaker takze spokojnost-vsadil som na dlhu zivotnost – tieto Night Breakery mi odchádzali kazdých 5000km.
Verdikt – doporucujem a ak mate zaujemcu s Kiou ceed 2012-tak to mozete poskytnut ako recenziu, pripadne ak davate veci na web tak to tam mozete zavesit;
Na teraz vsetko, sorry ze az teraz sa ozyvam ale fakt nebolo kedy, prajem hodne zdaru a ak vam pri kave vyda – odpiste, potesi.