... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BaDDog napísal:Prihrievač?...no každá e39 to nemá tu nálepku s Webastom..., bo ak to má tak tam je aj to zariadenie nazývane Webasto...![]()
Na jednej 530d som mal nalepku ale žiaden ovladač ani v Palubnom PC sa to nikde nedalo nastaviť...lebo niekto bol šikovný vybral tu elektroniku ovládania...
NA terajšej 730d to mám tiež..ale tam to je funkčné..videl som to na jednej 540i...ale na mojej ex-740i tam webasto nebolo...a nebola ani nálepka...
Dusky napísal:no ja mam v aute pod kapotou krabicu s napisom Webasto a voooobec netusim co to je![]()
jeden mi povie ze to je nezavyslee kurenie dalsi ze na vyhrievanie riadiacej jednotky ale nemam ktomu ziadny ovladac ani v kabine ziadne tlacitka ... proste nic. raz som bol v zime v BB a tam sa mi to zaplo ale vobec netusim co to robilo. iba to vrcalo...asi je zbytocne sa pytat ale neviete co to moze byt ? ? ?
Pežot napísal:Ta ja neviem nooo keď budem mať peniaze tak chcem riadne vozidlo a nie nejaký verklík. Hlavne keď potom nebudem mať na iné BMW![]()
![]()
![]()
![]()
BTW. takže v podstate vychádzame z toho, že E39 nemá sériovo nezávislé kúreniealebo sa mýlim???